.

.

10M de Protecție Respirabil Tatuaj Film După Ingrijire Tatuaj Ingrijire Soluție Pentru Vindecare Inițială Tattoo Supplies Accesorii

10M de Protecție Respirabil Tatuaj Film După Ingrijire Tatuaj Ingrijire Soluție Pentru Vindecare Inițială Tattoo

RON 43.18

Disponibilitate
El producto está disponible

Pachetul Inclus : TATUAJ REPARAȚII AUTOCOLANT
Conditii de vanzare :
1. Vă rugăm să completați RMA formă pentru orice returna produsele. Cumpărătorul acceptă responsabilitatea de a plăti pentru transport de marfă de întoarcere pentru orice motiv, cu excepția DOA (dead on arrival). Rambursările sunt oferite doar pentru produsele cu defect raportat în termen de 7 zile de la primire.Bun De Aer Permeabilitate,Pentru A Preveni Infecția Cruce De Bacterii.
E NJOY LICITARE DVS.
În orice caz, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. Protector În Jurul Valorii De Piele, Umflare Și Mâncărime Simptome, A Spus Clientul Piele Pentru Protecție Ingrediente Pasta Alergii [3] Folie Metoda Este Foarte Simplu, Produsul Este De 3 Straturi, Primul Strat Rupt, Cel De-Al Doilea Strat Atașat La Suprafața Pielii, Și În Cele Din Urmă Rupe Ultimul Strat Poate Fi. Leziunile Sunt Relativ Mari După Prima Lacrimă În Lacrimă De Sânge Lichidul Tisular, De Asemenea, Infiltrații 2.
Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să contactați u s!!!
Despre mine
Suntem una dintre cele mai mari tatuaj echipamente de fabrică și exportor din China, avem de a face afaceri în această linie de mai mult de 8 ani, este scopul nostru de a oferi cele mai bune produse de calitate și cele mai bune servicii pentru fiecare cumpărător.Sperăm că prin furnizarea de servicii excelente pentru tine, vă veți simți ne demn de 5 stele DSR rating de feedback-ul! Vă mulțumesc!
Feedback-ul
Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să lăsați un 5 star DSR rating de feedback : )
Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu dau feedback-ul rău înainte de a vorbi cu vânzătorul pentru a rezolva orice problemă, vom încerca noastre cele mai bune pentru a da o mulțumit de răspuns! Vă mulțumesc!
Contactati-ne
Pentru a mari vă rugăm să ne contactați pentru mai favorabile de preț. Culoare : Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Sfaturi cald : Dimensiune : Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permiteți-1-3 CM differsdue manuală de măsurare,pls înțelege această multumesc mult. Dacă Vă Confruntați Cu Următoarele Situații Pentru A Opri Utilizarea De Cea De-A Doua Autocolante Nu Sunt Favorabile Pentru Utilizarea De Tatuaj De Recuperare 1.Caracteristici 1.24 ore Pentru a Crește Absorbția de Oxigen,Rapid a Forma Un Film Protector.Laminare Metoda Este Simplă,Produsul Este De 3 Straturi,Resturi De La Primul Strat Și A Pus Acolo Doilea Strat Pe Suprafața Pielii, Și Apoi Rupe Stratul De Sus Este Ok.

Către proprietăți

Tip:
Tatuaj accesorii
Numărul De Model:
TA-117
Material:
Tatuaj autocolante de reparare
Nume De Brand:
VEDDIN
Tip:
Tatuaj accesorii
militare:
tatuaj consumabile
microblading accesorii:
tatuaj accesorii
Tatuaj accesorii:
maquiagem
piercing instrumente:
tatuaj acessorios
machiaj :
Permanent
Type2:
accesorii machiaj permanent
tatuaj kit:
tatuaj maquina
microblading:
piese tatuaj
tatoo consumabile:
machiaj permanent instrumente

Produse din categorie