.

.

Original și Nou ecran LCD cu touch screen cu ADEVĂRAT IPS5K0573FPC-A1-E WZ-O IPS5K0573FPC-A1-E IPS5K0573FPC de Asamblare transport gratuit

Original și Nou ecran LCD cu touch screen cu ADEVĂRAT IPS5K0573FPC-A1-E WZ-O IPS5K0573FPC-A1-E IPS5K0573FPC

RON 100.00

Disponibilitate
El producto está disponible


Schimb din cauza cumpărător greșit parte a ordonat, cumpărătorul trebuie să plătească 2-moduri de taxa de transport.
În scopul de a încuraja noi va oferim 1$ cupon pentru 1 feedback-ul pozitiv .
Canada 7-25 zile lucrătoare.
Italia / Brazilia / America de Sud poate dura până la 30-50 de zile lucrătoare.
ne va livra în 1-3 zile lucrătoare după plata. Ne rezervam dreptul de a refuza orice cerință care informează pe vânzător mai mult de 7 zile. Noi trimitem doar pachetul de plat mail cu transport gratuit,dacă doriți DHL/UPS/FEDEX Express,vă rugăm să contactați-mă,voi caculate costul de transport maritim pentru tine.
Taxele de expediere sunt non-rambursabile. , puteți face schimb de elemente primit, dar trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea comenzii dumneavoastră ,dar ar trebui să acorde o suplimentare taxa de transport suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială . Feedback-ul negativ nu este acceptabil înainte de a mă contacta. vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva cazul dumneavoastră cât mai repede.
Taxele poștale de returnare și taxa de asigurare este nerambursabil de restituire sau de transport nou.
Franța / Spania / Germania poate avea 7-20 de zile.Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de prețul de piață al producnt și nu se pot aplica în țări cu diferite reguli tarifare. Vă rugăm să rețineți că pentru schimbul parte ne va livra imediat ce vom primi răspuns la unul Conditii de Plata Transport maritim și de Manipulare de Restituire&Schimb
Satisfacție și Feedback-uri Din feedback-ul dvs.acesta va fi eficient pe lângă cumpărături .
dacă te întâlnești orice întrebări,pls contactati-ma în primul rând,voi încerca să rezolve pentru tine.Îl puteți urmări pe pagina lor oficială de wesite.
Sfaturi cald în cazul În care orice greșeală vă rugăm să deschideți aparatul și confirma parte este exact cel de care ai nevoie . HK POST,SG POST,DHL ,FEDEX,TNT,UPS si EMS sunt disponibile .
Returna un produs trebuie să aibă toate ambalajul original și în stare bună. Vom face livrarea mărfurilor în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau impozite percepute de către țara lor. Noi va oferi, de urmărire nu pentru toate metoda de transport maritim. Toți cumpărătorii trebuie să plătească taxe suplimentare de zonă de la distanță de servicii de DHL,UPS sau Fedex ,dar nu a fost nevoie de ambulanță .Ne-am angajat să o Satisfacție de 100% .
Timpul de livrare este de aproximativ :
Statele unite ale americii / Marea Britanie / Australia 7-14 zile lucratoare.

Către proprietăți

Dimensiunea Ecranului:
Nume De Brand:
htytech
Tip De Produs:
Panoul LCD Combo
Compatibil Marca:
Universal
Tip Ecran:
Ecran Capacitiv
Numărul De Model:
IPS5K0573FPC-A1-E

Produse din categorie