.

.

10buc Roșu R16-503AD Sine Blocarea 3A/250V 16MM Întrerupător cu Lumină

10buc Roșu R16-503AD Sine Blocarea 3A/250V 16MM Întrerupător cu Lumină

RON 26.40

Disponibilitate
El producto está disponible


Check out noastre de alte listări pentru mai multe piese personalizate!
Este necesară instalarea, și în scopul de a instala aceste piese va trebui să ia în afară controlerul.
Transport
1. Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.
Daca nu aveti unul va avea nevoie de un foarte mic set de Șurubelniță, puteți cumpăra aceste pe magazinul nostru împreună. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător. Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat. Și tu ar trebui să plătească toate taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.
Roșu R16-503 AD Sine Blocarea 3 A/250 V 16 MM Întrerupător cu Lumină
10buc
Satisfactia Clientului
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Articolele pot fi returnate pentru schimb dacă niciunul om-a făcut probleme de calitate,dar exclude orice diodă laser,lentile cu laser,produse originale noi, care nu au nici o garanție. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Comanda dumneavoastra va fi expediat în termen de 2-6 zile lucrătoare după ce vom primi plata.
Feedback-ul
1. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului . Deoarece feedback-ul dvs.Dacă nu primiți coletul în 30 zile,vă rugăm să ne contactați,vom investiga. de procesare a comenzilor, vă rugăm să includă scopul de cantitate,număr,primesc adresa,codul poștal,numărul de telefon, în toate formele de plată. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru,feedback-ul Negativ nu poate rezolva nimic. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.Vă mulțumesc!
Caracteristici :
Refresh controler cu un nou look!
Îmbunătăți funcționalitatea controller
Culoare : Crom 4colours (disponibile )
NOTĂ : ACEASTĂ D-PAD-UL SE VA POTRIVI NUMAI OPERATORI CARE AU DEJA UN TRANSFORMAREA DPAD - NU SE VA POTRIVI ÎN VÂRSTĂ SCOICI!!
Instalare necesare (trebuie să deschidă controller pentru a instala)
Descriere :
*Această Chrome Red transformarea d-pad-ul pentru controller Xbox 360 este sigur de a oferi operatorului un proaspăt, aspect unic!
*Vă rugăm să rețineți că, în scopul de a instala această piesă, va trebui să ia în afară controlerul.

Către proprietăți

Garanție:
180 ZILE
Tip Comutator:
Comutator Buton
certificare:
CE
Numărul De Model:
Switch-uri
Tip De Element:
Switch-uri
Transport gratuit :
cu numărul de urmărire
Packect De Contact:
10buc

Produse din categorie