.

.

25pcs DS-428/425A Roșu Sine Blocarea Poewr Resetează Butonul de Switch-uri pentru Freshlight

25pcs DS-428/425A Roșu Sine Blocarea Poewr Resetează Butonul de Switch-uri pentru Freshlight

RON 29.40

Disponibilitate
El producto está disponible

Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Un transport de notificare cu numărul de urmărire va fi trimis la tine de îndată ce comanda dvs. Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorecte mărfuri transportate,vă rugăm să ne contactați plângând 5 zile de la primirea mărfurilor.
DS-428/425 A Roșu Sine Blocarea Poewr Resetează Butonul de Switch-uri pentru Freshlight
25pcs
Satisfactia Clientului
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100% . Se va lua doar 1 minut. Și tu ar trebui să plătească toate taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru,feedback-ul Negativ nu poate rezolva nimic. Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR ., puteți face schimb de produsele primite. Mod diferit,în diferite Țări,Diferite Primi Timp,vă Rugăm să alegeți mod de transport maritim în funcție de cerințe. Pentru a accelera dvs.
Check out noastre de alte listări pentru mai multe piese personalizate!
Este necesară instalarea, și în scopul de a instala aceste piese va trebui să ia în afară controlerul.
Transport și predarea
1. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului . Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.
Transport
1. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar.Dropshipping este binevenit,vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.Vă mulțumesc!
Caracteristici :
Refresh controler cu un nou look!
Îmbunătăți funcționalitatea controller
Culoare : Crom 4colours (disponibile )
NOTĂ : ACEASTĂ D-PAD-UL SE VA POTRIVI NUMAI OPERATORI CARE AU DEJA UN TRANSFORMAREA DPAD - NU SE VA POTRIVI ÎN VÂRSTĂ SCOICI!!
Instalare necesare (trebuie să deschidă controller pentru a instala)
Descriere :
*Această Chrome Red transformarea d-pad-ul pentru controller Xbox 360 este sigur de a oferi operatorului un proaspăt, aspect unic!
*Vă rugăm să rețineți că, în scopul de a instala această piesă, va trebui să ia în afară controlerul. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. de procesare a comenzilor, vă rugăm să includă scopul de cantitate,număr,primesc adresa,codul poștal,numărul de telefon, în toate formele de plată.

Către proprietăți

Garanție:
180 ZILE
Tip Comutator:
Comutator Buton
certificare:
CE
Numărul De Model:
Switch-uri
Tip De Element:
Switch-uri
Packect De Contact:
25pcs

Produse din categorie