.

.

Jinhao 5000 de Lux de Aur Dragon Model 18KGP Peniță de Stilou cu Originalul Cutie pentru Cadou Transport Gratuit Cerneală Pixuri

Jinhao 5000 de Lux de Aur Dragon Model 18KGP Peniță de Stilou cu Originalul Cutie pentru Cadou Transport Gratuit

RON 97.60

Disponibilitate
El producto está disponible

Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. De asemenea, am stoc o gamă completă de piese de schimb. De asemenea, puteți folosi tuburi de cerneală.Jinhao 5000 de Lux de Aur Dragon Model 18 KGP Peniță de Stilou cu Originalul Cutie pentru Cadou Transport Gratuit Cerneală Pixuri
Nume De Brand : Jinhao
Stare : 100% De Brand Nou
Lungime : Aprox 137mm
Diametru : 13mm Max
Greutate brută : 383g (cu cutie)
Pac : Push - Tip
Cartușe : internațional de stand
Converter : Detașabil cerneală converter( poate fi înlocuit cu dimensiunea internațională standard cartuș de cerneală.Acestea sunt în general expediate în curând după ce plata a fost verificată (Sat.
Reputatia noastra pentru servicii excelente clientilor prin furnizarea de o mare valoare și sprijin pentru toți clienții noștri.
Ore de afaceri : SUNT de la 9 : 00 PM 11 : 00 , luni - sâmbătă.com cum ar fi Escrow,carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).
Transport
1. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Aliexpress, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.
Plata
Există mai multe metode de plată disponibile pe Aliexpress.Elementele vor fi livrate de către Hong Kong Air Mail de Serviciu. Timp de livrare Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia / Canada 10-25 zile lucrătoare Brazilia / America de Sud poate dura până la 4-8 săptămâni din cauza stricte de Control Personalizat Italia / Franta / Spania / Germania / Europa de Est poate dura până la 4-8 săptămâni din cauza stricte de Control Personalizat
Politica De Returnare
Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Ne-am angajat să o satisfacție de 100% .Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 4-8 săptămâni. de înțeles!
Satisfactia Clientului
Vă rugăm să nu?t ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.
Vom căuta mereu cele mai bune produse de calitate, care este motivul pentru care putem sta cu încredere de promisiunea noastră de calitate pură, pură design. Putem și vă va oferi fericit cu post-vânzare de servicii pe care o meriti. Și tu ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.vă rugăm să consultați detalii belowe.Există cartușul de cerneală în magazinul meu la vanzare)
Culoare : Negru,galben,rosu,ivory (4 culori pentru a alege)
Pachetul include :
1 x Stilou
1 x cutie de Original
Stiloul stiloul,pixul, de asemenea, pix și stilou caligrafie,dacă ai nevoie de pix și stilou,puteți lăsa un mesaj pentru a ne spune,sau ne va trimite stilou pentru tine,vă mulțumim pentru dvs.

Către proprietăți

Ambalare:
Cutie cadou
Stilou Sfat Material:
Alte Metale
Peniță Material:
Iraurita
Peniță Tip:
Tip Standard
Aplicație Specială:
Birou
Scris Punctul:
0,5 mm
Material:
Metal
Numărul De Model:
025
Tip:
stilou
Nume De Brand:
JINGHAO

Produse din categorie