.

.

Inline Patine de Viteza Cadru Rulment Roata Combinație pentru 3X125mm Patinaj bază 125mm 85A Curse de Maraton Rodas 165mm 195mm Muntele

Inline Patine de Viteza Cadru Rulment Roata Combinație pentru 3X125mm Patinaj bază 125mm 85A Curse de Maraton

RON 110.00

Disponibilitate
El producto está disponible

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).
****************************************** ******** ****************************
Există unele surprize aici pentru tine!
********************************** ******** ************************************
Inline Patine de Viteza Cadru Rulment Roata Combinație pentru 3 X125mm Patinaj bază 125mm 85 A Curse de Maraton Rodas 165mm 195mm Muntele
Caracteristici Produs : 1. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Roata este făcut de bună calitate 85 A PU potrivesc pentru : Pentru patinaj viteză Pachetul Include : 1 pereche de patinaj rame; 6 bucati de patinaj șuruburile de cadou. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare 4. Va vom returna INTEGRAL PLATA la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Dacă nu ați primit coletul tău în estimată interval de timp, vă rugăm să ne contactați. Nedeformată seria 7000 Aliaj CNC, foarte consolida și de lumină; 3. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!
Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră!
. Am doar nava a confirmat pentru adrese. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. dacă alegeți "Cadru Rulment Roata" combinație, va vom trimite Frame - +Roata+ILQ-11 combinație; 1. 3 X125mm pentru patinaj viteză; 2. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2.

Către proprietăți

Nume De Brand:
hoomore
Numărul De Model:
3x125mm inline patine de viteza cadru
is_customized:
Yes
Tensiune:
12V
Tip:
Patinaj Cadru
Culori Cadru:
negru / auriu
Dimensiune Cadru:
3x125mm
Material:
Seria 7000 aliaj
Roata caracteristici:
Negru 125mm 85A roți

Produse din categorie