.

.

NOKOTION 578233-001 48.4FQ01.011 placa de baza pentru laptop hp compaq G60 CQ60 GM45 DDR2 Testate Complet

NOKOTION 578233-001 48.4FQ01.011 placa de baza pentru laptop hp compaq G60 CQ60 GM45 DDR2 Testate Complet

RON 98.00

Disponibilitate
El producto está disponible


2.Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Aliexpress. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a face plata. 3.Plata trebuie să fie finalizate în termen de 7 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei.
Dacă există orice probleme sau întrebări legate de comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați prin e-Mail sau Trandemanger sau Lăsați Mesaj la comanda dumneavoastră, vă vom răspunde cât de repede putem !
1.Vom trimite placa de baza decurs de 3-5 zile după cumpărătorului de plată verificate de Aliexpress. 2. Preturile noastre nu este inclusiv destinație taxe vamale.Vom responsabil pentru China personalizate. 3. Suntem prin DHL/UPS/EMS/Fed Ex/TNT/Swiss Post/ Aramex /e Packet în funcție de diferite regiuni utiliza diferite metode de transport maritim internațional zonă . DHL va nevoie de aproximativ 4-8 zile de lucru la mai multe UP-uri vă va nevoie de aproximativ 4-8 zile de lucru la cele mai țară EMS va nevoie de aproximativ 5-15 zile de lucru la cele mai țară Swiss Post va nevoie de aproximativ 20-60 de zile de lucru pentru cele mai multe țări
Satisfactia clientilor este obiectivul nostru tot timpul. Orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând.Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve,înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru. Noi vă va oferi 5 stele feedback pozitiv după ce confirmați cu comanda dumneavoastră. Dacă sunteți mulțumit cu obiectele primite,vă rugăm să faceți același lucru pentru noi.Multumesc!!!

Către proprietăți

Chipset-Ul Producătorului:
Intel
Porturi:
Wifi,USB 2.0,Ethernet
Cerere:
Laptop
Tip Soclu:
Slot 1
Element Stare:
Folosit
Factor De Formă:
CEB
Ram Maximă Capacitate:
4 GB
Hard Disk Interfata:
SATA
Chipset-ul:
PRIN
Pachet:
Da
Tipul PROCESORULUI:
Intel
Numărul De Model:
G60 CQ60
Cu CPU:
No
Data De Lansare:
2009
Tipul De Memorie:
DDR2
Nume De Brand:
NOKOTION
Factor De Formă:
ATX
Canal de memorie:
Dublu
FSB / HT:
Standard

Produse din categorie