.

.

15 buc/Lot PY12 12mm Împinge În Egală Y Pneumatice Rindea Conector

15 buc/Lot PY12 12mm Împinge În Egală Y Pneumatice Rindea Conector

RON 24.12

Disponibilitate
El producto está disponible

Elementele trebuie să fie în starea lor inițială, care nu sunt purtate, sau modificate.02 Mpa
Dovada presiune : 1. y & high perf; performanță de etanșare excelentă
Transportul maritim Nave pentru statele UNITE ale americii : 7-15 zile Navei în alte țări : 15-35days Notă : Brazilia. Și să ne dea posibilitatea de a rectifica în mod rezonabil într-o sumă rezonabilă de timp, oricare ar fi problema ta poate fi.
Condițiile de Vânzare a drepturilor de Import,impozite și sarcina nu sunt incluse în tarif sau taxa de transport maritim.Acolo taxele sunt cumpărătorului responsibity vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara. Trimite-ne un e-mail cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente. sau alte taxe de import,dar nu putem guarance nici un impozit, taxa, deoarece este depinde de politica țării
Mulțumesc Și mult noroc!
. Chiar avem nevoie de feedback-ul pozitiv si rating de 5 Stele, după ce primesc comanda, va vom oferi un feedback pozitiv. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Elementul cu fi expediate în termen de 48 de ore după plata integrală este primit Ne va livra comenzi prin Aer Înregistrat Mail (Inclus numărul de urmărire) în China Post Air Mail.Ucraina Va dura mult mai mult decât alte țări,astfel încât timp de rambursare este de până la 60 de zile. Nu vom rambursa returnare. Dacă aveți o problemă sau întrebare cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. Satisfactia dumneavoastra este cel mai important pentru noi.
Descriere :
PY12 12mm Împinge În Egală Y Pneumatice Rindea Conector Cantitate : 15 buc Tub diametru : 12mm
Mass-Media : de Aer sau de Vid de Aer
Gama de presiune : 0-1. Noi, de obicei, marca bunuri pentru un low-cost de pe declarația vamală și suntem încercarea de a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau T. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Deci, nu ezitați să ne contactați.53 Mpa
Ambient&temperatura lichidului : 5-60°C
Recomandat Tuburi : Pu tub,tub nylon
Este de brand nou, de bună calitate.
Serviciul clienți Suntem aici pentru a vă ajuta cu întrebări produs, starea comenzii și se întoarce.
Feedback-ul după ce ați primit elementul dvs. Angajamentul nostru pentru tine este să-ți răspund la e-mail în termen de 24 de ore, week-end în termen de 48 de ore.
Politica de returnare 100% a Reveni - Garanție în 30 de zile Vom accepta returnare pentru un schimb sau rambursare în termen de 30 de zile de la elementele de livrare.

Către proprietăți

Numărul De Model:
PY12 (12mm)
Tip:
Accesorii

Produse din categorie