.

.

1buc 4V130P-06 AC220V Solenoidului Supapei de Aer 5 port 3 poziția BSP 1/8

1buc 4V130P-06 AC220V Solenoidului Supapei de Aer 5 port 3 poziția BSP 1/8

RON 39.22

Disponibilitate
El producto está disponible

Satisfactia dumneavoastra este cel mai important pentru noi.
Condițiile de Vânzare a drepturilor de Import,impozite și sarcina nu sunt incluse în tarif sau taxa de transport maritim. sau alte taxe de import,dar nu putem guarance nici un impozit, taxa, deoarece este depinde de politica țării. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Trimite-ne un e-mail cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți. Rezistența la presiune : 1,2 MPa / 174 PSI Operare Tempe : -5 la + 50°C / 41-122°F Admisibil de Fluctuație de Tensiune : ±10% din Tensiunea Nominală Consum de Energie : AC : 2. Elementele trebuie să fie în starea lor inițială, care nu sunt purtate, sau modificate. Elementul cu fi expediate în termen de 48 de ore după plata integrală este primit Ne va livra comenzi prin Aer Înregistrat Mail (Inclus numărul de urmărire) în China Post Air Mail. Și să ne dea posibilitatea de a rectifica în mod rezonabil într-o sumă rezonabilă de timp, oricare ar fi problema ta poate fi. Dacă aveți o problemă sau întrebare cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. Nu vom rambursa returnare.
Serviciul clienți Suntem aici pentru a vă ajuta cu întrebări produs, starea comenzii și se întoarce.
Mulțumesc Și mult noroc!.15-0,8 MPa / 22-116 PSI Max.5) Port Dimensiune : Aer Admisie=de Evacuare a Aerului=Evacuare=1/8"BSP-Media de Lucru/Fluld : 40 Microni Aer Filtrat Model de Mișcare : Ghid de Interior Tip Presiune de Operare : 0., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente.
Feedback-ul după ce ați primit elementul dvs. Noi, de obicei, marca bunuri pentru un low-cost de pe declarația vamală și suntem încercarea de a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau T. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Angajamentul nostru pentru tine este să-ți răspund la e-mail în termen de 24 de ore, week-end în termen de 48 de ore. Chiar avem nevoie de feedback-ul pozitiv si rating de 5 Stele, după ce primesc comanda, va vom oferi un feedback pozitiv.Descriere :
4 V130 P-06 AC220 V Solenoidului Supapei de Aer 5 port 3 poziția BSP 1/8"
Dublu electromagnetică și trei poziții de centru închis
(Attn : Fotografia arată 220 VAC, doar pentru referință)
E nou, bun qu alitate & de înaltă performanță Model : 4 V130 P-06 AC220 V Poziții : 5 porturi/3 poziții Eficiente Secțiunea Zona : 9mm2 (CV=0.Acolo taxele sunt cumpărătorului responsibity vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.5 W Izolare și protecție Clasa de Protecție : Clasa F / IP65 Cabluri Forma : Sârmă de Plumb sau Tip Conector cea Mai mare Frecvență de Acțiune : 5/s mai Scurt Excitație Timp : 0,05 secunde
Transportul maritim Nave pentru statele UNITE ale americii : 7-15 zile Navei în alte țări : 15-35days Notă : Brazilia .

Către proprietăți

Numărul De Model:
4V130P-06 AC220V (Lampa)
Tip:
Supape

Produse din categorie