.

.

5Pcs/Lot PB12-02 12mm---1/4 Filet de sex Masculin T Tee Pneumatice Conector

5Pcs/Lot PB12-02 12mm---1/4 Filet de sex Masculin T Tee Pneumatice Conector

RON 16.66

Disponibilitate
El producto está disponible

Noi, de obicei, marca bunuri pentru un low-cost de pe declarația vamală și suntem încercarea de a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau T.
Politica de returnare 100% a Reveni - Garanție în 30 de zile Vom accepta returnare pentru un schimb sau rambursare în termen de 30 de zile de la elementele de livrare. Elementul cu fi expediate în termen de 48 de ore după plata integrală este primit Ne va livra comenzi prin Aer Înregistrat Mail (Inclus numărul de urmărire) în China Post Air Mail. y & high perf; performanță de etanșare excelentă
Transportul maritim Nave pentru statele UNITE ale americii : 7-15 zile Navei în alte țări : 15-35days Notă : Brazilia. Chiar avem nevoie de feedback-ul pozitiv si rating de 5 Stele, după ce primesc comanda, va vom oferi un feedback pozitiv.
Condițiile de Vânzare a drepturilor de Import,impozite și sarcina nu sunt incluse în tarif sau taxa de transport maritim. sau alte taxe de import,dar nu putem guarance nici un impozit, taxa, deoarece este depinde de politica țării
Mulțumesc Și mult noroc!
. Satisfactia dumneavoastra este cel mai important pentru noi.Acolo taxele sunt cumpărătorului responsibity vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente. Trimite-ne un e-mail cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Nu vom rambursa returnare.
Serviciul clienți Suntem aici pentru a vă ajuta cu întrebări produs, starea comenzii și se întoarce. Și să ne dea posibilitatea de a rectifica în mod rezonabil într-o sumă rezonabilă de timp, oricare ar fi problema ta poate fi.
Feedback-ul după ce ați primit elementul dvs.Ucraina Va dura mult mai mult decât alte țări,astfel încât timp de rambursare este de până la 60 de zile. Deci, nu ezitați să ne contactați.
Descriere :
PB12-02 12 mm-1/4" Filet de sex Masculin "T" Tee Pneumatice Conector Cantitate : 5 buc-Media : de aer sau de Aer Vid Presiune Negativă : -750mmhg(10 Torr) Interval de Temperatură de Funcționare : 0 ~ 60 ° C° Tub Material : PU/Nailon și Poliuretan Funcționare Presiune : 0~10.0 Mpa) este de brand nou, de bună calitate. Dacă aveți o problemă sau întrebare cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. Angajamentul nostru pentru tine este să-ți răspund la e-mail în termen de 24 de ore, week-end în termen de 48 de ore. Elementele trebuie să fie în starea lor inițială, care nu sunt purtate, sau modificate.

Către proprietăți

Numărul De Model:
PB12-02 (12mm---1/4)
Tip:
Accesorii

Produse din categorie