.

.

KeteLing Transport Gratuit Noi și originale CM1000HA-24H module

KeteLing Transport Gratuit Noi și originale CM1000HA-24H module

RON 294.00

Disponibilitate
El producto está disponible

Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Bine ati venit la Magazinul nostru Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați
Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor escrow
Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele
bine ați venit la următoarea vizită
. Timpul de livrare
China Post Air-Mail Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia 20-30 de zile lucrătoare, Canada, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 20-30 de zile lucrătoare Altă Țară 20-30 de zile lucrătoare Fedex sau DHL America de Nord, Australia, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 3-7 zile lucrătoare Altă Țară 5-10 zile lucrătoare
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Timp De Livrare : Țara Aprox. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Către proprietăți

Nume De Brand:
SHIJIE
Compatibil Marca/Model:
Nici unul
is_customized:
YES
Compatibil:
Consola De Joc

Produse din categorie