.

.

Freeshipping SSL4101 SSL4101T

Freeshipping SSL4101 SSL4101T

RON 31.76

Disponibilitate
El producto está disponible

Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.Bine ati venit la Magazinul nostru Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați
Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor escrow
Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare : Țara Aprox. Timpul de livrare
China Post Air-Mail Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia 20-30 de zile lucrătoare, Canada, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 20-30 de zile lucrătoare Altă Țară 20-30 de zile lucrătoare Fedex sau DHL America de Nord, Australia, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 3-7 zile lucrătoare Altă Țară 5-10 zile lucrătoare
1. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

Către proprietăți

Compatibil Marca/Model:
Nici unul
Nume De Brand:
SHIJIE
Compatibil:
Joc Consola,Kinect
is_customized:
yes

Produse din categorie