.

.

A949 A959 A969 A979 K929 1/18 Rc Transmisie Auto Originale A959 23 de Reper pentru Masina RC Parte de transport gratuit

A949 A959 A969 A979 K929 1/18 Rc Transmisie Auto Originale A959 23 de Reper pentru Masina RC Parte de transport

RON 16.80

Disponibilitate
El producto está disponible


Wltoys A949 A959 A969 A979 K929 Rc Car 1/18 Transmisie
- Plata
Poate accepta numai Aliexpress plată
Asigura adresa dvs. de plată este corect
Dacă doriți să modificați adresa, mesaj pentru mine înainte de expediere
Transport -
Am setat implicit metoda de transport pentru produsul nostru,dacă doriți să schimbați metoda de transport maritim, ar trebui să plătească taxă suplimentară de transport, orice întrebări vă rugăm să ne contactați în timp util.
Plus taxa de transport de zonă de la distanță nu este inclus în prețul nostru, dacă aveți nevoie de ele,vă rugăm să acorde o extra taxa de transport de zonă de la distanță pentru comanda,deci vă rugăm să verificați adresa dvs. în timp ce vă alegeți DHL,UPS,FEDEX,TNT,EMS.
Serviciu de Timpul de Tranzit este prevăzut de către transportator,la sfârșit de săptămână și de sărbători se exclude,astfel încât timpul de livrare poate fi mai lung decât ne-am promis,în special în timpul sezonului de vacanta,astfel încât vă rugăm să fie răbdare.
Orice urmărire informații actualizate vor fi informați în timp util,puteți obține, de asemenea, informații de urmărire de la site-ul oficial
- Reveni -
1,Noi suntem responsabili pentru produs daune înainte de primirea. Vă rugăm să ne contactați în termen de 5 bussiness zile de la primire, și să ia fotografii pe elementul deteriorat, vom face rambursare pe elementul deteriorat.
2,Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați în termen de 5 bussiness zile de la primire și să ne spui de ce.
3,atât timp Cât elementul este în continuare în stare de brand nou, vom fi bucuroși pentru a returna banii, sau puteți cere pentru elementul de schimb.
4,Vom avea nevoie de a primi și de a inspecta se întoarcă înainte de o restituire sau de schimb va fi dat. Taxa de returnare vor fi plătite de către Cumpărător. Nu vom rambursa taxele de transport.
5,Pe elementele care au fost achiziționate cu transport gratuit, va vom deduce costurile de transport maritim noastre din suma de rambursare.
6,Pentru a accelera procesul de rambursare, vă rugăm să includeți licitație număr articol sau ID-ul de utilizator cu întoarcerea ta.
Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu lăsați Feedback Negativ sau Neutru și permite-ne posibilitatea de a te face fericit. Suntem foarte corect și ușor de a face cu!
Dacă ați participa la licitațiile noastre, vă rugăm să respectați toți termenii, condițiile, regulile și politicile.
Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să întrebați!

Către proprietăți

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Patru-wheel-Drive Atribute:
Shell/Șasiu/Aripa/Cap
Pentru Un Tip De Vehicul:
Masini
Instrument De Consumabile:
Adunarea Categorie
Numărul De Model:
A949 A959 A969 A979 K929
Nume De Brand:
PUTERE MARE STAR
Parametrii tehnici:
Valoarea 10
Material:
Plastic
Plastic Tip:
ABS
Upgrade Componente/Accesorii:
Cutie De Transmisie Hidraulică

Produse din categorie