.

.

Cina Robot mare Rezervor de Șasiu pe Șenile robot Inteligent platforma henglong 3818 mare de amortizare a suspensiei SN2000

Cina Robot mare Rezervor de Șasiu pe Șenile robot Inteligent platforma henglong 3818 mare de amortizare a suspensiei

RON 118.00

Disponibilitate
El producto está disponible


Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.Ne va livra elemente ca un cadou și să declare mai puțin încercați să evitați taxele de import.com urmați pe Facebook : facebook. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare. Acțiunea ta ne va ajuta să oferim lapte și pâine.
Vă rugăm să asigurați-vă că aliexpress adresa este corectă înainte de a plăti.
Postul va fi livrat în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce vom primi plata (un produs personalizat poate dura mai mult ) de Transport : 1.
Retur :
Noi oferim 1 an garantie.com/sinoning Plata :
Vom accepta doar plata prin intermediul aliexpress.
Produsele returnate după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.
mai ieftin de pe www.org poate nu a fost track) 4.
Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru.
Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.Cele mai multe par avion nevoie de 7-25 zile lucrătoare de la data expedierii.
Contact :
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore
Dacă nu primiți ourreply, vă rugăm să resping dvs. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. În comparație cu alte șasiu de metal, acest lucru este mult mai ieftin, și în conformitate cu adevăratul război de tancuri imitație, de performanță este relativ stabil, nu este ușor să rau, suprafața de spațiu este relativ mare, ușor de instalat braț mecanic și alte echipamente mari.Am expediat în întreaga lume prin China post air mail sau Hong Kong Post cu număr de urmărire.(pentru scopul de mai puțin de 5 dolari,va vom trimite prin ec-firstclass.
Cina Robot mare Rezervor de Șasiu pe Șenile robot Inteligent platforma henglong 3818 suspensie amortizare SN2000 Model : SN2000 Brand : SINONING Caracteristice : Rezervor este foarte mare, relativ mare suprafață de spațiu, potrivit pentru instalarea de diverse echipamente 380 motor puternic powe În imitație de tancuri Tigru în timpul al doilea Război Mondial Germania trianon Ușor de reparat, cu toate accesoriile pot fi de stor Piesa este relativ larg, prindere este goo Relativ mare, potrivit pentru loa suspensie Independentă de design, fiecare roată poate ridica și cădea alon Roți, val cutii, piesele pot fi modernizate pentru toate metalele
Parametrii : Greutate : 1315g Dimensiuni : 37cm*22cm*7.Nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.
Dar taxa de transport și de asigurare, nu este rambursabil. Facem doar nava la aliexpress adresa.

Către proprietăți

Utilizarea:
Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive:
Controler De La Distanță
Upgrade Componente/Accesorii:
Cadru
Nume De Brand:
SINONING
Pentru Un Tip De Vehicul:
Rezervor
Plastic Tip:
PE
Instrument De Consumabile:
Adunarea Categorie
Numărul De Model:
SN2000
Material:
Plastic

Produse din categorie