.

.

2 BUC/LOT DM010 Vibratoare cu motor 716 fără miez Motor Moving-coil mașină vândă în pierdere Taptic Motor Micro Vibrator Motor

2 BUC/LOT DM010 Vibratoare cu motor 716 fără miez Motor Moving-coil mașină vândă în pierdere Taptic Motor Micro

RON 5.26

Disponibilitate
El producto está disponible


Aproximativ timp de transport maritim în diferite țări de mai jos este doar pentru informarea dumneavoastră, care este estimat, nu este garantat.5 V
3 V tensiunea de încercare : 53m A, 18000 RPM
Plata :
Acceptam plata de mai jos.
Dacă sunteți mulțumit cu magazinul nostru.
Dacă aveți orice întrebare cu privire la plată,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom procesa fiecare parcelss.
Dacă aveți orice probleme cu plata,ai putea obține ajutor de la acest link.Dacă orice deteriorat,vă rugăm să tac fotografii ca probe în primul rând.Vom încerca să rezolve problema până când sunt îndeplinite.
1 : Vom accepta schimb sau de a înlocui în termen de 14-30 de zile pentru defecte articol Sau dacă ați primit elementul greșit.
Vom folosi Economiei globale de Transport maritim, astfel încât nu putem oferi numere de urmărire.Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.
Noi nu plătim taxe vamale percepute de la obiceiurile locale.Coletul poate fi amânată de mare colete pentru post,astfel încât acestea proces lent decât în mod normal.
Inlocuire/Schimb/Rambursare :
Vă rugăm să verificați pachetul și elemente cu atenție după ce a primit.Deci, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, dacă ceva a face nu sunteți mulțumit sau furios.
2 : Cumparatori care cumpara un element greșit ar trebui să contactați cu noi, în timp, cu toate acestea, dacă elementul greșit-am trimis și ai nevoie de noi pentru a o remedia,
Apoi, aveți nevoie pentru a obține toate costurile (include originale de marfă, taxele de manipulare și de transport de marfă de întoarcere, etc.Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv.
Timp de livrare doar pentru referință.
Căile de transport maritim :
Vom folosi în principal China Post a Economiei de Aer e-Mail pentru a livra coletul.
2 : Canada : 15-55 zile lucrătoare.Vom rezolva până la a face fiecare client mulțumit într-un mod rezonabil.Și comentarii utile pentru alți clienți.
Card de Credit, T/T bancar, Moneybookers, card de debit.Memento prietenos Stimați clienți : Dacă ordinul nu depășește 5 dolari , vom alege economice logistica , Ea nu poate urmări furnizarea de informații, transportul și livrarea nevoie de o lungă perioadă de timp , ușor să-și piardă pachete la jumătatea drumului, În scopul de a asigura respectarea termenelor de logistică și beneficiul nostru, vă Rugăm să cumpere efectiv suma totală a elementului de peste $5 (puteți cumpăra diferite produse împreună),
Pachet : 716 Vibratoare cu Motor * 2 BUC
716 Vibratoare cu motor
Parametri : linie culoare : aleatoare trimite, parametrii de acord!
Diametrul axului : 1 mm
Diametrul corpului : 7mm
Lungimea corpului (cu excepția axei) 16 MM
Linia de lungime : 40 mm
Tensiune nominala : 3 V-4.

Către proprietăți

Putere De Ieșire:
1
Cuplu:
1
Curent Continuu(A):
1
Tip:
Micro Motor
certificare:
CCC
Numărul De Model:
716
Utilizare:
Biciclete Electrice
Proteja Caracteristică:
Complet Închise
Construcții:
1
Eficiența:
1
Utilizare:
Model
Tensiune(V):
1

Produse din categorie