.

.

Silicon Medical de Bile Kegel,Dragoste Mingea Vaginale strict de Exerciții Mașină de Bile Ben Wa de Jucarii Sexuale pentru Femei

Silicon Medical de Bile Kegel,Dragoste Mingea Vaginale strict de Exerciții Mașină de Bile Ben Wa de Jucarii

RON 19.98

Disponibilitate
El producto está disponible

Geisha Minge de sex Feminin Vaginale strict de Exerciții Sex Mașină Vibratoare Jucarii pentru Femeile Amuzante Sex Produsele exercita Stare : Nou Culoare : 6 Culori la alegerea dvs. ca imagini arată Materialul : ABS Lungime : 11.4 cm Diametru : 3,5 cm Greutate : 98g Pachetul include : 1x Bile Descriere Produs : Bile Ben Wa sunt sexy tentă modernă pe bile kegel. La fel de funcționale, prin promovarea consolidat muschii vaginali. Moale strat de silicon are mai multe indentat crestele care creează în continuare senzatii împotriva peretii vaginali. În interiorul fiecărei bile este un metal greutate de rulare, care creează un cadru natural de vartej mișcare ca te stoarce PC-ul muschii si shift corpul tau. Fiecare minge este conectat prin buna strat de silicon, moale durabil string le face ușor pentru a elimina.
Ce este Ben Wa Mingea?
Inventat de sute de ani în urmă încă mai popular la această zi, Bile Ben Wa au fost una dintre femeile elemente preferate pentru a utiliza. Acum ei vin în mai multe varietăți și variante numit Duotone Bile si Bile Kegel.
Cum să utilizați Ben Wa Mingea ca un Kegel Practicanta?
Bile Ben Wa sunt excelente pentru intarirea muschilor pelvieni. Deoarece bilele sunt ponderate, trebuie să-ți folosești mușchii vaginului pentru a le ține în. Cu Bile Kegel, puteți stoarce pe elastic silicon sau de a crește rezistența de trăgînd pe ele. Făcând aceste exerciții de zi cu zi va strânge și firma dvs. muschii vaginali. Multe ginecologi recomanda, de asemenea, folosind kegel antrenament pentru a trata incontinenta urinara de puternic muschii pelvieni a îmbunătăți controlul vezicii urinare.
Cum Pentru a Efectua Exercitii Kegel folosind Oțel Inoxidabil, Bile Ben Wa :
Stând :
Stai jos pe un scaun și a introduce Bile Ben Wa în vagin. Apropie-ți picioarele după ce bilele sunt în vagin. Folosiți-vă vagin musculare pentru a muta mingea înainte și înapoi în interiorul vaginului.
În picioare :
Ridică-te și întinde-ți picioarele la latimea umerilor. A introduce Bile Ben Wa și țineți-l în vagin atâta timp cât poți.
Ghemuit :
Acesta este cel mai greu exercițiu cu Bile Ben Wa. Întinde-ți picioarele cât poți de mult. Fără a utiliza orice alt muschi, utilizarea musculaturii vaginale pentru a muta Bile Ben Wa din interiorul Vaginului tău și nu lăsați Bile Ben Wa Drop.
Deoarece aceste Bile Ben Wa sunt realizate Chirurgical din Oțel Inoxidabil, ei nu absorbi bacterii și sunt mai sigure și mai durabile decât Plastic, Sticlă sau Alte Chrome Materiale Filmate.

Către proprietăți

Tip De Element:
Medicale Tematice, Jucarii
Numărul De Model:
jucarii sexuale pentru femei
Material:
vaginul bile
Sugestiv Sexual:
No
Dimensiune:
9.8X3.5
Obscene Imagine:
No
Nume De Brand:
rocooart
culoare:
Violet,pinl
Dropshipping:
Suport
Lungime:
9.8cm
Dia:
3.5 cm
Pachet:
pungă de plastic sau o cutie-cadou
Numele:
Ben perete Bile
utilizator:
Femeie/femei/Doamna
cum să utilizați:
De Sex Feminin Kegel Vaginale Strict De Exerciții Mașină
Funcția:
bile vaginale kegel exercițiu

Produse din categorie