.

.

Runleader motor TEMP METRU termometru temperatură contor pentru motociclete, utilaje de constructii paramotor camion masina de gaurit

Runleader motor TEMP METRU termometru temperatură contor pentru motociclete, utilaje de constructii paramotor

RON 91.80

Disponibilitate
El producto está disponible


Cel default este ONRC,alte care au nevoie de a cumpăra de către utilizator în plus, este PT100. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări).
Despre Transport
1.
Cât de mare temperatura va deteriora lucruri bazate pe materialul acolo. Reducere promotii de vanzari va avea loc neregulate pe platforma.
Despre Garanție
1. Dacă ai nevoie de o notificare în prealabil sau să vă reamintesc, în acea zi despre activitățile promoționale, vă rugăm să ne lăsați un mesaj., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve. În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge(Sat. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Ea are un brevet, atât în China și în Statele Unite ale americii . sau, puteți alege să aveți un înlocuitor. Se poate lucra pe cele mai multe dispozitive sau mașini. Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni. a fost eliminat (Sat. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.
Despre Plată
1. Cât de important este pentru a vă reaminti de temperatură înaltă ! Peste temperatura de alertă poate fi setat de către utilizatori. Alt punct, limite diferite de temperatură.
Temperatura ridicată va face lucruri deteriorat. Un feedback negativ nu poate rezolva orice probleme dacă nu cunosc problema. Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate. & Public de vacanță exclus.
Despre Returnare și Rambursare
1. Va vom informa in perioada de activități de promovare. Dacă sunteți un comerciant, ne puteti trimite un mesaj sau contact cu Centrul nostru de Service, pret bun produse noi si sugestii va fi dat. Feedback-ul este foarte important,sperăm că puteți să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.Temperatura erori de măsurare este de ±1% .Ea are un puternic Temp sistemului, precum și alte caracteristici unice de design. Scopul nostru este satisfactia clientului. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata.
Acest tach contor de ore nu are nevoie de alimentare suplimentară.

Către proprietăți

Înălțime Element:
1.3cm
Nume De Brand:
runleader
Numele Modelului:
RL-TM003
Lățime Produs:
3.7cm
Caracteristici Speciale:
contor de ore/tahometru
Extern De Certificare De Testare:
CE
Element De Lungime:
7.5cm
Tip De Material:
ABS
Articol Greutate:
98g

Produse din categorie