.

.

Contor Digital RPM Tahometru YFM Wr Wrf Murdărie Bik Motocicleta ATV Sti Motocross cu Snowmobilul MX groapă marin MX UTV RL-HM011N

Contor Digital RPM Tahometru YFM Wr Wrf Murdărie Bik Motocicleta ATV Sti Motocross cu Snowmobilul MX groapă

RON 119.40

Disponibilitate
El producto está disponible

Puteți achiziționa direct, făcând clic pe platformă. aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Total de ore de funcționare calendarul poate fi vizualizat și resetare prin apăsarea butonului.
Despre Returnare și Rambursare
1.
RPM Sistem de Măsurare, Inclusiv : curent de măsurare a TURAȚIEI motorului , etc.
Motor pe benzina necesită întreținere, la momentul potrivit, astfel încât să se garanteze o bună performanță., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve. Asta e o mare oră metru sau timer. Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. Dacă se întoarce pentru probleme de calitate a produsului,va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. & Public de vacanță exclus. & Public de vacanță exclus. Feedback-ul este foarte important,sperăm că puteți să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. sau, puteți alege să aveți un înlocuitor. Calendarul precizie este 10 RPM. Reducere promotii de vanzari va avea loc neregulate pe platforma. Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege. Un feedback negativ nu poate rezolva orice probleme dacă nu cunosc problema. Dacă ați cumpărat mai mult de o singură bucată, la un moment dat, puteți alege un produs corespunzător link-ul sau contactul cu Centrul nostru de Service.
Despre Garanție
1. Acest timp se poate seta de catre utilizator. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.9 ore de SERVICIU , etc.
Despre Transport
1.
Despre Cumpărare
1. SVC funcție de tahometru este de a reaminti la momentul potrivit. Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR, ne va fi foarte apreciat.Ea are un puternic sistem de distribuție, RPM sistem de măsurare, precum și alte caracteristici unice de design. Se poate lucra pe cele mai multe gaze motorul. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.

Către proprietăți

Lățime Produs:
4.7cm
Înălțime Element:
2.0cm
Tip De Material:
ABS
Articol Greutate:
65g
Element De Lungime:
7.3cm
Extern De Certificare De Testare:
CE
Numele Modelului:
RL-HM011N
Caracteristici Speciale:
contor de ore
Nume De Brand:
runleader

Produse din categorie