.

.

Produs nou!Transport gratuit RL-BI002 Rotund LED Indicator de Baterie 12v 24v 36v 48v 72v

Produs nou!Transport gratuit RL-BI002 Rotund LED Indicator de Baterie 12v 24v 36v 48v 72v

RON 167.60

Disponibilitate
El producto está disponible

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. & Public de vacanță exclus. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Dacă se întoarce pentru probleme de calitate a produsului,va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge(Sat. Discount-ul va fi dat în curând. Feedback-ul este foarte important,sperăm că puteți să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți. aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.După cum știm cu toții, fără încărcare, nivelul bateriei nu vor sau complet.Alt tip de baterie(cum ar fi GEL, AGM, Li Fe O4) trebuie personalizat,vă rugăm să contactați centrul nostru de service. Se poate lucra pe cele mai multe plumb acid baterie de stocare. Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.
Despre Garanție
1.
Runleader este mândru să prezinte noua RL-BI002 Indicator de Baterie. & Public de vacanță exclus. Puteți adăuga magazinul nostru la Magazinele Mele Preferate.
Despre Feedback-Ul
1.
Indicator de baterie Sistem, Inclusiv : Întârziere de Afișare Funcție,opriți Funcția de Memorie,Deschideți Circuit Reset Funcție,etc. Atunci când primiți elementul și mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR, ne va fi foarte apreciat. sau, puteți alege să aveți un înlocuitor.
Despre Returnare și Rambursare
1.
Acest indicator de baterie cu contor de ore poate identifica noua baterie inteligent.Vă rugăm să completați completă a destinatarului, numele si adresa de livrare & informatii de contact. Pe de altă parte,feedback-ul poate fi folosit ca shopping-trimiteri la alți cumpărători. Reducere promotii de vanzari va avea loc neregulate pe platforma. Un feedback negativ nu poate rezolva orice probleme dacă nu cunosc problema. Primi produsul în termen de 7 zile, vom fi bucuroși să schimb sau de restituire pentru tine, atâta timp cât ambalajul original si accesoriile sunt in starea originala.

Către proprietăți

Element De Lungime:
6cm
Tip De Material:
ABS
Lățime Produs:
6cm
Înălțime Element:
4.9cm
Numele Modelului:
RL-BI002
Nume De Brand:
runleader
Articol Diametru:
6cm
Caracteristici Speciale:
Monitorizarea putere de siguranță
Articol Greutate:
70g
Extern De Certificare De Testare:
CE

Produse din categorie