.

.

LM3S9B92-IQC80-C5 LM3S9B92 LQFP ORIGINALE si NOU

LM3S9B92-IQC80-C5 LM3S9B92 LQFP ORIGINALE si NOU

RON 43.00

Disponibilitate
El producto está disponible


Transport
- Scopul nostru este de a procesa comanda dumneavoastră cât mai repede.
Politica De Returnare
1. de Referință sau MTCN. Bazat pe articolul returnat, toate produsele returnate trebuie să fie de 100% completă.
Garanție Nu Include :
1.
- De cand ai facut plata cu succes, puteți trimite-ne la NR. Suport tehnic privind gradul de utilizare de produse. Produsele defecte trebuie returnate la IC Piese de Depozit în termen de zece (10) zile lucrătoare de la primirea produsului. Software sau firmware update ca s-ar anula garantia. Rupt din cauza transportului.- Puteți face, de asemenea, plata pentru cont business, dar mai multe taxe sunt obligați să plătească. Imaginile sunt numai pentru referință. Articole expediate din Anders sunt verificate pentru aspectul, ambalajul, și stabilitatea.
- Transporturile pot fi trimise prin UPS/Fed Ex/DHL/TNT direct pentru a-ți Exprima Cont. Dincolo de 60 de zile de la bunurile trimise. Circuitele integrate sunt garantate pentru 60 de zile. Clientii au obligatia de a asigura toate produsele întorc împotriva pierderii sau deteriorării în timp ce produsul în cauză este în tranzit. Toate non-piese defecte sunt supuse unui 20-30% taxă, stabilită la discreția IC Părți Depozit.
- Noi nu suntem responsabili pentru pierderea, întârzierea, pachetele deteriorate sau altă problemă datorită serviciu de transport maritim. Clientul este responsabil pentru costurile de transport asociate cu produsele returnate.
- Componente uzate sau defecte de calitate. Timpul de livrare
Hong Kong Post Air-Mail Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia 7-14 zile lucratoare
Canada, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 7-21 zile lucrătoare
Altă Țară 15-30 de zile lucrătoare
UPS sau DHL America de Nord, Australia, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 3-7 zile lucratoare
Altă Țară 5-10 zile lucrătoare
Garanție
De garanție este disponibil bazează pe următoarele puncte :
1. În general, cele mai ICs produs în ultimii ani și au primit aprobarea Ro HS. Cele mai multe comenzi sunt expediate în termen de 2 zile după aprobarea de plată. Preturi, specificatii, și disponibilitatea de toate elementele sunt supuse de a modifica fără preaviz.
Informații importante despre Circuit Integrat Condiții
1. Vom accepta elemente de schimb, cu condiția că - Cantitate suficientă sau Elemente care nu se potrivesc. Noi nu suntem responsabili pentru erori tipografice.
Tara De Aprox. Sfaturi despre produs de configurare.

Către proprietăți

Tip:
Alte

Produse din categorie