.

.

De Turnare Prin Injecție/Auto Mucegai/Tail Lift Părți/Handcontrol/Capac De Praf/Role Mucegai

De Turnare Prin Injecție/Auto Mucegai/Tail Lift Părți/Handcontrol/Capac De Praf/Role Mucegai

RON 2.00

Disponibilitate
El producto está disponible

Echipa de dezvoltare a crescut nu numai numărul de personal, dar, de asemenea, semnificative calificare de bază.
Există multe avantaje la utilizarea de Prelucrare CNC. Această probă este menționată ca "tăiere aer" și este un pas important pentru că orice greșeală cu viteză și instrument de poziție ar putea duce la o fragmentat parte sau un aparat deteriorat. După ce a construi a fost finalizat, o parte este apoi imersat într-o baie chimică a elimina
orice exces de rasina.
Sub CNC de Prelucrare, mașini-unelte prin funcția de comandă numerică. Compania noastra este orientate spre piață, Acum vom cumpăra de multe masina de imprimare 3 D pentru industrie, cu o experiență și personal dedicat, care se concentrează pe oferirea de diverse tehnologii de înaltă procese. Multe design industrial și prototipuri rapide companii din Coreea de Sud, Japonia, India,Canada, Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Norvegia, cehia, Slovacia, Australia, Noua Zeelandă și-au stabilit pe termen lung. Pasul final în procesul de stereolitografie este de parte de a fi vindecat într-o UV cuptor.
SMARTTECH este un lider în afaceri interne domeniu și este, de asemenea, extrem de competitivă în multe piețe internaționale.Dacă aveți orice anchetă,vă rugăm să ne contactați prin e-mail . CNC de Prelucrare este folosit în producția de multe complexe forme tridimensionale.
Mai întâi un desen CAD este creat (fie 2 D sau 3 D), iar apoi un cod este creat ca CNC va înțelege.
Atenție :
Vă rugăm să nu plătească înainte de a cita .Poza si preturile afisate sunt doar pentru expoziție și de afișare de producție noastre . Procesul este mult mai precis decât manual de prelucrare, și poate fi repetată în exact același mod peste si peste din nou. Instrumente care pot fi controlate în acest mod include strunguri, freze, routere și polizoare.
Noastre SLA Mașini de Imprimare :
Nostru SLS Mașini de imprimare :
Ce este procesul de prelucrare CNC ?
Prelucrare CNC este un proces folosit în sectorul de producție, care implică utilizarea de calculatoare pentru a controla mașini-unelte.
Nostru PCBA Atelier :
Despre noi :
SMARTTECH sunt o matriță și de turnare prin injecție ,procesul de Prelucrare CNC,metal ștanțare produs,fabricatie PCB și prototipuri rapide companie de producție, cu sediul în hong kong, cu filiale în orașul Shenzhen și Dong Guan city. CNC de prelucrare este folosit în procesul de fabricație atât de metal și piese din material plastic. Pentru că de precizie posibil cu CNC de Prelucrare, acest proces poate produce forme complexe, care ar fi aproape imposibil de realizat cu manualul de prelucrare.

Către proprietăți

is_customized:
Yes
Tip:
Instrument De Mână Piese
Material:
Aliaj fier-nichel
Numărul De Model:
123123
Metoda de prelucrare:
Turnare
Min toleranță:
+-0.01 mm
MOQ:
1000 Buc
fișiere disponibile:
IGS/STL/STP ects
Tratament De Suprafață:
pe requestment
industria de utilizare:
asamblare
capabilități materiale:
PC,PP,PE,PVC,Rasina,ABS.Nailon ects
Timp De Plumb:
3-5days
is_customized:
Yes

Produse din categorie