.

.

Prelucrare CNC Parte de Cotitură Piese de Prelucrare Piese de Turnare

Prelucrare CNC Parte de Cotitură Piese de Prelucrare Piese de Turnare

RON 200.00

Disponibilitate
El producto está disponible

Acestea includ profesionale citat operatori, designeri, figura fișier operatori, și, de asemenea, mai multe reprezentant vanzari este fluent în limba engleză, Japoneză, franceză, etc, oferind cele mai profesionale relativă servicii pentru clienți peste tot în lume. Compania noastra este orientate spre piață, Acum vom cumpăra de multe masina de imprimare 3 D pentru industrie, cu o experiență și personal dedicat, care se concentrează pe oferirea de diverse tehnologii de înaltă procese. CNC în Prelucrare CNC standuri pentru Computer Numerical Control. Toate aceste procese sunt necesare, și trebuie să fie monitorizate pentru a se asigura că produsul de cea mai înaltă calitate este produs.
Noastre CNC centru de atelier :
Noastră de auto-masini-unelte CNC de lucru magazin :
Plastic scule/mucegai de fabricație atelier :
Noastre de turnare prin injecție atelier :
Noastre de metal ștampilarea atelier :
PCB de Asamblare Procesul de Ansamblu :
La diferite etape în PCB de asamblare proces, inclusiv adăugarea de pasta de lipit la bord, alege și locul de componente, de lipit, de inspecție și de testare.
Atenție :
Vă rugăm să nu plătească înainte de a cita . Modelul CAD oferă date pentru laser
pentru a urmări fiecare secțiune transversală pe suprafața de rășină lichidă.
Nostru PCBA Atelier :
Despre noi :
SMARTTECH sunt o matriță și de turnare prin injecție ,procesul de Prelucrare CNC,metal ștanțare produs,fabricatie PCB și prototipuri rapide companie de producție, cu sediul în hong kong, cu filiale în orașul Shenzhen și Dong Guan city. Un program de calculator este personalizat pentru un obiect și mașinile sunt programate cu CNC de prelucrare limba (G-code) care, în esență, controlează toate caracteristici cum ar fi rata de alimentare, de coordonare, de locație și de viteze.Deci, vă rog, nu ezitați să ne trimiteți desen 3 D cu STL/IGS/STP file și descrierea produsului. După un strat a fost finalizată, construi tava platforma coboară așa un nou strat de rasina pot fi aplicate. Cu prelucrare CNC, computerul poate controla poziționarea exactă și viteza. Pasul final în procesul de stereolitografie este de parte de a fi vindecat într-o UV cuptor.
La suprafață, se poate arata ca un PC normal controlează masini, dar calculatorul unic de software-ul și consola de control sunt ceea ce stabilește într-adevăr sistemul în afară de utilizarea în prelucrare CNC.
Noastre SLA Mașini de Imprimare :
Nostru SLS Mașini de imprimare :
Ce este procesul de prelucrare CNC ?
Prelucrare CNC este un proces folosit în sectorul de producție, care implică utilizarea de calculatoare pentru a controla mașini-unelte.

Către proprietăți

is_customized:
Yes
Numărul De Model:
12312
Tip:
Instrument De Mână Piese
Material:
Aluminiu-Aliaj de cupru
Metoda de prelucrare:
De prelucrare CNC
Min toleranță:
+-0.05 mm
MOQ:
1 buc
fișiere disponibile:
IGS/STL/STP ects
Tratament De Suprafață:
pe requestment
industria de utilizare:
proiectare de testare înainte de a face mucegai
capabilități materiale:
Aluminiu, Alama, Bronz, Cupru, Oțel Inoxidabil, Aliaje De Oțel
ANGAJAM:
3-5days
is_customized:
Yes

Produse din categorie