.

.

Inițial NE Layout Keyboard schimb pentru Acer Aspire One PK130AU2000 PK130AE3000 PK130AE1000 Negru

Inițial NE Layout Keyboard schimb pentru Acer Aspire One PK130AU2000 PK130AE3000 PK130AE1000 Negru

RON 25.04

Disponibilitate
El producto está disponible

Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile,ne va ajuta să reslove problema pentru tine în timp!
2. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Am doar nava a confirmat pentru adrese. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.
Imaginea noastră poate mări,vă Rugăm să verificați imaginea inainte de a licita!Noi, pe deplin testate înainte de expediere!
Layout : US
Noi de înaltă calitate, keyboard
100% producator compatibil
Schimb Echivalent Parte
Asigurați-vă că pentru a verifica calculator de compatibilitate înainte de a comanda acest produs
Fiecare tastatura este testat înainte de expediere și de 100% de lucru. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.De garanție și termenii de Garantie începe de la data cumpărării. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați în ebay și vă vom răspunde în timp!
1. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție.

Către proprietăți

Standard:
NE-Standard
Compatibil Marca:
Acer
Numărul De Model:
PK130AU2000 PK130AE3000 PK130AE1000
Nume De Brand:
Acootina
Condiție:
Noi
garanție:
un an
Calitate:
Mare - Complet testat înainte de nava!
Transport:
Transport gratuit prin China Post/ePacket
layout:
US

Produse din categorie