.

.

Fancytrader Simulare Animal Minunat Cat De Polietilenă & Blănuri De Artizanat Casa De Decorare A Propunerii De Emulare Papusa Cadou

Fancytrader Simulare Animal Minunat Cat De Polietilenă & Blănuri De Artizanat Casa De Decorare A Propunerii

RON 92.00

Disponibilitate
El producto está disponible


Plata este eliberat numai după ce confirmați livrare
Atunci când ai de a face plăți cu Escrow, banii tăi sunt depozitate și păstrate în siguranță., adresa de e-mail, numărul de telefon, și un motiv pentru a reveni. Toate deciziile luate de Ali Express sunt finale. Dacă de multe ori nevoie de 5 până la 15 zile depinde
Garanție Și De Asigurare :
Cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe suplimentare, taxe vamale și Taxe de import (dacă există). Vă mulțumim pentru înțelegere.
Plată securizată cu criptare Veri Sign
Ali Express Escrow folosește-lider în industrie Veri Sign de criptare pentru a vă aduce cele mai multe tranzacții sigure online :
Pe Calculatorul Dvs.com, un lider terțe părți platforma de plata online de la Alibaba Group. a fost primit într-o stare satisfăcătoare. EMS este implicită nostru de transport ales.
Serviciul de Escrow pe Ali Express este alimentat de Alipay. Produs de schimb notificate după 3 zile nu poate fi onorat pentru înlocuire. Escrow este rapid, sigur și ușor de utilizat!
Pentru Cumparatori :
Plata va fi eliberat numai de către furnizor după ce confirmați că ați primit comanda.0 (SSL) sau mai mare. Puteți urmări, de asemenea, de livrare a comenzii, iar plata este eliberat numai de către furnizor după ce confirmați că ați primit comanda.
Aviz pentru toți clienții din Marea Britanie, Spania, Portugalia sau alte țări care au strictă vamal : autoritățile Vamale pot percepe taxă de cost, vom declara bunurile fi în jurul valorii de 40 de DOLARI sau 20 GBP, iar ca cadou de Ziua de nastere sau de probă pentru a evita sau a reduce costul vamal, în timp ce noi nu putem garanta că nu va încasa pentru taxa de cost, vrea să te înțeleagă. Dacă există ceva în neregulă cu produsul, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile.
Ori de câte ori vă înregistrați sau să vă conectați la site-ul nostru, vom verifica dacă browserul tau de Internet care rulează Secure Sockets Layer 3. Dacă aveți unele întrebări despre produse, în Loc de direct de a părăsi feedback negativ sau neutru, dorim puteți să mă contactați în primul rând, vă mulțumesc.
Plata : Alipay preferat. Eu vă va oferi o reducere pentru urmatoarea comanda.
Piesa livrare folosind un număr unic de urmărire de transport maritim pe site-ul companiei. Noi nu suntem responsabili pentru pachetele pierdute sau deteriorate în timpul de livrare, dacă acestea nu sunt asigurate. va fi răspuns în termen de 24 de ore. În prezent, susținem următoarele conducere companii de transport : DHL, UPS, EMS, TNT, Fed Ex, SF Express, China Post și Hongkong Post. Iar produsul poate fi returnat numai dacă este natural rupt și nu a fost folosit niciodată vă Rugăm să includeți în pachetul returnat numele dvs.

Către proprietăți

Caracteristici:
Film & TV,Umplute & Pluș
Gen:
Unisex
Intervalul De Vârstă:
12-15 Ani,8-11 Ani,5-7 Ani,Adulti
Avertizare:
Nu Manca / Fără Încălzire
Material:
Bumbac
Dimensiuni:
25cm x 20cm x 10cm
Umplere:
PP Bumbac
Numărul De Model:
FT16672
Origine:
China
Varsta:
Toate Vârstele
Material Interior:
PE gol mucegai
Material Exterior:
Mare LVL timp de pluș
Utilizarea:
cadou jucărie
Tip:
decor elemente de recuzită
Dimensiune:
Mini Cat 25cm x 20cm x 10cm
culoare:
Negru/Maro Pisica
Festivalul:
Toate Festivalurile

Produse din categorie