.

.

Ediția Aniversară de 20 Gamestop Oficial Lucios Celebi 8 Păpușă Jucărie de Pluș

Ediția Aniversară de 20 Gamestop Oficial Lucios Celebi 8 Păpușă Jucărie de Pluș

RON 25.60

Disponibilitate
El producto está disponible

Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru piese să fie înlocuit.Ediția Aniversară de 20 Gamestop Oficial Lucios Celebi 8" Papusa de Plus Jucarie Conditie : 100% Nou, Autentic element Greutate : 160g/buc Material : Pluș + PP bumbac Dimensiune : despre 8inches Pckage : PP sac Livrare :
Când plasați o comandă,vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.
Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. De indata ce vom primi elementele,vom repara sau schimba-le URGENT
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport maritim tu reveni elementele. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.
Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Va vom returna dacă restituirea elementele în termen de 15 zile de la primirea articolelor pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,în Cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de deteriorat sau pierdere,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.
Noi avem propria noastră companie de transport cu cele mai bune reduceri.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Către proprietăți

Caracteristici:
Film & TV,Umplute & Pluș
Gen:
Unisex
Nume De Brand:
Dragoste·Multumesc
Intervalul De Vârstă:
12-15 Ani,8-11 Ani,5-7 Ani,Adulti,2-4 Ani
Dimensiuni:
8
Umplere:
PP Bumbac
Avertizare:
nu mânca
Material:
Poliester

Produse din categorie