.

.

10buc Drăguț Aur Bling AB Rășină Inima Frunze Flatback Cabochon DIY Decorative Craft, Scrapbooking,33*39mm

10buc Drăguț Aur Bling AB Rășină Inima Frunze Flatback Cabochon DIY Decorative Craft, Scrapbooking,33*39mm

RON 3.76

Disponibilitate
El producto está disponible

(Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.
Element Matetial : rășină
Dimensiune : 33 *39mm
Produs Cantitate : 10buc/lot
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.
2) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Către proprietăți

Tema:
copac
Material:
Rășină
Stil:
Pastorală
Nume De Brand:
Ywbeads

Produse din categorie