.

.

Sanyo 109E5712V5Y03 DC 12V 2.3 , 170x160x50mm Server Rotund fan

Sanyo 109E5712V5Y03 DC 12V 2.3 , 170x160x50mm Server Rotund fan

RON 93.50

Disponibilitate
El producto está disponible

Dacă aveți nevoie de orice produs, vă poate oferi o imagine sau un model pentru noi. Dar ai nevoie pentru a permite toate costurile, inclusiv costurile inițiale de mărfuri, taxele de manipulare și de transport de marfă de întoarcere, etc. Vă rugăm să furnizați numărul EORI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta,nu suport transportul prin e Packet(SUA), Ali Express Standard de Transport maritim, DHL, EMS, și DHL Global Mail și mai mult. Adresa de pe colet nu este a noastră, este poștașul adresa. (4) în Cazul în returnat nu este același lucru cu care ne-a trimis la tine, cum ar fi distrus, trebuie să plătească pentru asta. Si va vom returna banii înapoi.Toate produsele garanție 2 luni. Deci, vă rugăm să NU livreze LA ACEA ADRESĂ. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să evalua detaliile tranzacției Aliexpress cu o Perfectă"5 Stele"și lasă-ne o evaluare pozitivă feedback. (3) Nedorit de returnare a produselor va fi taxat cu 15% taxă numai dacă elementul este la fel ca ceea ce am trimis. este de a verifica Aliexpress. Prin poștă schimbare de politică în Federația rusă,(10-22 zile de Livrare)! cumpărătorul trebuie să scrie numele complet. Țările europene folosesc DHL express. Între timp, aveți nevoie pentru a oferi noi dovezi, cum ar fi imagine, pentru a ne arăta că este defect.Vom trimite bunurile în 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs.(Standard mai Rapid de Transport maritim tha Mail)
Ali Express Standard De Repede !! 10-28 zile (pe țări Individuale sau chiar mai mult)
e Packet ,Hong Kong Post ,DHL Global Mail : aproximativ 15-30 de zile(pe țări Individuale sau chiar mai mult) 2. (2) Dacă vă cumpărați un element greșit pls contactati-ne imediat si va vom livrare a unui alt drept unul daca avem. Multumesc de Transport Aramex vă Rugăm să furnizați o copie a cărții de IDENTITATE(ia foto).
Brand : SANYO
Numărul de Model : 109 E5712 V5 Y03
Tensiune de alimentare : 12 V DC
Curent : 2,3 A
Plumb : 4 fire 4-pin conector de 110mm
Dimensiune : 170x160x50mm
Element Stare : Folosit
Garanție : O Lună De Garanție
Transport : Descriere nu scrie noi ventilator, de obicei, nouăzeci și nouă la sută(reșapare). Dacă veți cumpăra mai mult, Avem mai multe oferte de Către EMS : aproximativ 5-10 zile(pe țări Individuale sau chiar mai mult) Prin DHL : aproximativ 3-7 zile(pe țări Individuale sau chiar mai mult) de Înlocuire/de Schimb/Rambursare (1) Vom accepta schimb în termen de 14 zile de la primirea de element defect. Deși este folosit. Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxa de transport pentru a expedia articole din spate.

Către proprietăți

Tip:
Fan
Nume De Brand:
SANYO
Cerere:
Caz De Calculator
Numărul De Model:
109E5712V5Y03

Produse din categorie