.

.

Zhui stele 5D DIY Complet Piața Diamant Pictura Pictura de Aur Buddha Cruce Cusatura de lucru Manual Diamant Mozaic Acasă Decorative

Zhui stele 5D DIY Complet Piața Diamant Pictura Pictura de Aur Buddha Cruce Cusatura de lucru Manual Diamant

RON 9.50

Disponibilitate
El producto está disponible

Prin urmare, China Post parcelă timpul de livrare este de maxim 50 de zile. Transport : produsele Noastre sunt din China continentală. Dacă țara dumneavoastră și zona nu sunt în țară de transport gratuit, puteți să contactați cu noi, va vom oferi cu cea mai buna metoda de transport maritim. DIY diamant atrage o persoană de orice vârstă pot fi făcute, deoarece, inclusiv copiii, membri ai familiei și astfel, familia mai cald.
[DIY Diamant pictura etapele de producție]
1. Procesul de producție este simplu puteți crea o perioadă scurtă de timp pentru a finaliza. Racorduri nevoie plat împotriva curat, nu au fisuri. După plata de succes, ne va livra bunurile în termen de 3-5 zile lucrătoare, marfa dumneavoastră va ajunge, de obicei, în 7 la 50 de zile lucrătoare. Pentru a finaliza un bun diamant desen, pune-l în selecția de un cadru adecvat (restaurant nu oferă un cadru). Desenul trebuie să fie păstrate curate, în caz Contrar, rezistența de aderență este afectat. Vezi rasina culoare diamant, aranjate în ordine de codificare. Atunci când mărfurile trimise, vom urmărească în mod activ de transport mărfuri de stat. În scopul de a crea un diamant perfect de pictură, desene pus împreună într-un singur loc în fiecare rând simboluri nu trebuie să rămână blocat diamante.
[DIY Diamant pictura măsuri de Precauție]
1.
[DIY diamant tablou caracteristic]
1.
Înainte de plată, vă rugăm să citiți cu atenție următorul conținut, se va garanta un fericit mergi la cumpărături. DIY diamant pictura poate lucra si de a invata pentru a reduce stresul, de reglare emoțională, gândire activă, de a spori încrederea în sine. Descoperi bandă desenul de mai sus, veți vedea o mulțime de simboluri corespunzătoare de culoare de codificare. Dar există și alte cazuri poate fi amânată, de exemplu, vremea rea a întârziat sosirea în țara dumneavoastră și sistemul poștal întârzieri de expediere de la oficiul poștal local și așa mai departe. DIY de producție pot experimenta un sentiment de realizare, capacitatea și perseverență cultiva răbdarea, persoanele în vârstă și copiii sunt potrivite. După-servicii post-vânzare : toate. En-gros : vom accepta comercializare en-gros de la toți clienții din peste tot în lume. dacă doriți unei cantități mari de en-gros, vă rugăm să contactați cu noi, vom discuta despre prețul cu ridicata, modul de transport și așa mai departe cu tine. Tariful : După ce mărfurile au sosit în țara dumneavoastră, se pot produce anumite tarife în unele țări. după o luptă bună, restul de decalaj la lipici corespunzătoare simboluri de diamante. De referință înainte de operație pași.

Către proprietăți

Dimensiune:
20X20cm, 25x25cm, 30x30cm, 40x40cm, 45x45cm, 50x50cm, 60x60cm
Stil:
Modern
Model Tip:
Portret
Ambalajul Extern:
Cutie De Culoare
Material:
Rășină
Panza Metoda De Ambalare:
Laminate
Forma de diamant:
Pătrat
Utilizarea:
Picturi
Cadru:
No
Forma:
Single
Nume De Brand:
Zhui Stele
Zona Lipirea:
Plin
Numărul de Culori:
30-45

Produse din categorie