.

.

Lucru manual Pătrat 3D 5D Diy Diamant Pictura Cat Broderie Plin de Rășină de Foraj Lipite Model Eco-Cusatura Decor Acasă

Lucru manual Pătrat 3D 5D Diy Diamant Pictura Cat Broderie Plin de Rășină de Foraj Lipite Model Eco-Cusatura

RON 22.72

Disponibilitate
El producto está disponible

Dacă doriți să se rostogolească în sus diamant broderie, vă rugăm să faceți parte cu rășină diamant spre exterior și alb la interior; 3.
Observație : diamant pictura vindem aici este Semi-finite
produs, care NU include un CADRU!
Despre Diferența De Culoare
Diferite tipuri de calculatoare și monitoare demonstra aceeași imagine ușor diferită. Vă rugăm să ștergeți-l ușor cu o jumătate cârpă umedă, dacă este murdar și neglijent; Remarca : 1. În scopul de a scuti de presiune inventar, lot ne-am stabilit este mai mare sau egal cu 2 bucati.
Despre Foto Personalizate
Este foarte popular și la modă pentru personalizat cu orice fotografie pe care doriți să facă
diamant de pictură, cum ar fi familia sau propriul portret, poze de nunta, fotografii de
de călătorie, animale de companie, și peisaj frumos și ect. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente termen de 30 de zile de la data livrării, dacă nu sunteți mulțumit de calitatea produselor achizitionate. - Angro : vom accepta comercializare en-gros de la toți clienții din peste tot în lume. Între timp, toți membrii familiei pot face împreună, schimbul de cald timp de familie. Pas operațiunea este simplu și durează doar o perioadă scurtă de timp pentru a finaliza; 5. Dacă doriți pentru a opri de lucru pentru un timp, vă rugăm să re-capac spate pe hârtie lipici parte, pentru a evita praful; 2. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu va da cumpărătorului o rambursare completă. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. DIY diamant broderie vă ajută cu reducere a stresului, de relaxare, de reglare emoțională, gândire activă și auto-consolidarea încrederii; 2. Pune diamant pictura într-un cadru adecvat și decora casa ta sau da-l la alții, ca un cadou. Despre comerțul cu Amănuntul și en-Gros : compania Noastra acceptă următoarele operațiuni :
- De vânzare cu amănuntul : vom accepta tranzacțiile de vânzare cu amănuntul de la toți clienții din peste tot în lume. Noi credem că vom ajunge la un acord satisfăcător și win-win situation. Măsuri de precauție de DIY Diamant Pictura 1. Vă RUGĂM să NU ne lăsați 1, 2, 3, 4 stele pentru că acestea sunt egale cu feedback-ul negativ. În caz contrar, rezistența de aderență va fi afectată.

Către proprietăți

Dimensiune:
30x20, 40x30, 50x40, 60x50
Cadru:
No
Model Tip:
Animale
Stil:
Europa
Forma:
Single
Material:
Rășină
Utilizarea:
Picturi
Zona Lipirea:
Plin
Forma de diamant:
Pătrat
Panza Metoda De Ambalare:
Laminate
Ambalajul Extern:
pungă de hârtie
Numărul de Culori:
Alte
culoare:
Multi
Diamond Material:
Piața De Rășină De Diamant
Este Personalizat:
Da
Instrumente de tip:
Seturi De Scule
Finalizarea:
Neterminat,ai Nevoie de Manual
Utilizarea:
Esențiale De Uz Casnic / Decor

Produse din categorie