.

.

200pcs PJ-327A 5P Feliuta de Placare 3.5 MM Auido Mufa Video Mufă de 3,5 MM pentru Căști Conectori cu Coloana pentru Telefoane Tablete

200pcs PJ-327A 5P Feliuta de Placare 3.5 MM Auido Mufa Video Mufă de 3,5 MM pentru Căști Conectori cu Coloana

RON 47.80

Disponibilitate
El producto está disponible

Dropshipping este binevenit,vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii. Articolele pot fi returnate pentru schimb dacă niciunul om-a făcut probleme de calitate,dar exclude orice diodă laser,lentile cu laser,produse originale noi, care nu au nici o garanție. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului . Mod diferit,în diferite Țări,Diferite Primi Timp,vă Rugăm să alegeți mod de transport maritim în funcție de cerințe.
Check out noastre de alte listări pentru mai multe piese personalizate!
Este necesară instalarea, și în scopul de a instala aceste piese va trebui să ia în afară controlerul. Pentru a accelera dvs. de procesare a comenzilor, vă rugăm să includă scopul de cantitate,număr,primesc adresa,codul poștal,numărul de telefon, în toate formele de plată. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR . Feedback-ul negativ nu rezolva nimic.Comanda dumneavoastra va fi expediat în termen de 2-6 zile lucrătoare după ce vom primi plata.5 MM Auido Mufa Video Mufă de 3,5 MM pentru Căști Conectori cu Coloana pentru Telefoane Tablete
200pcs/lot
Satisfactia Clientului
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar. Ne-am angajat să o satisfacție de 100% .
De Garantare Și Rambursare
1.
Transport și predarea
1. trebuie să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea comenzii. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând.
Transport
1.
NOTĂ : Această D-pad-ul se va potrivi NUMAI scoici, care a venit cu un transformarea D-pad-ul (Argint, MW3, GOW3). Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare.
Daca nu aveti unul va avea nevoie de un foarte mic set de Șurubelniță, puteți cumpăra aceste pe magazinul nostru împreună. Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorecte mărfuri transportate,vă rugăm să ne contactați plângând 5 zile de la primirea mărfurilor. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru,feedback-ul Negativ nu poate rezolva nimic. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Către proprietăți

Numărul De Model:
Audio Jack
Transport gratuit :
cu numărul de urmărire
Packect De Contact:
200pcs

Produse din categorie