.

.

200pcs PJ-327F Priză de Căști de 3,5 MM AV Mufă 3.5 MM pentru Căști Conectori Feliuta de Placare cu Coloană

200pcs PJ-327F Priză de Căști de 3,5 MM AV Mufă 3.5 MM pentru Căști Conectori Feliuta de Placare cu Coloană

RON 49.00

Disponibilitate
El producto está disponible

Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorecte mărfuri transportate,vă rugăm să ne contactați plângând 5 zile de la primirea mărfurilor.
Check out noastre de alte listări pentru mai multe piese personalizate!
Este necesară instalarea, și în scopul de a instala aceste piese va trebui să ia în afară controlerul. Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat. Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR . Mod diferit,în diferite Țări,Diferite Primi Timp,vă Rugăm să alegeți mod de transport maritim în funcție de cerințe. Deoarece feedback-ul dvs.
De Garantare Și Rambursare
1.
Transport
1.Comanda dumneavoastra va fi expediat în termen de 2-6 zile lucrătoare după ce vom primi plata. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme., puteți face schimb de produsele primite.
Daca nu aveti unul va avea nevoie de un foarte mic set de Șurubelniță, puteți cumpăra aceste pe magazinul nostru împreună. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând.Dacă nu primiți coletul în 30 zile,vă rugăm să ne contactați,vom investiga. Pentru a accelera dvs. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului . de procesare a comenzilor, vă rugăm să includă scopul de cantitate,număr,primesc adresa,codul poștal,numărul de telefon, în toate formele de plată. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Și tu ar trebui să plătească toate taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar.
Transport și predarea
1. trebuie să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea comenzii.Dropshipping este binevenit,vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.Un transport de notificare cu numărul de urmărire va fi trimis la tine de îndată ce comanda dvs. Se va lua doar 1 minut.5 MM pentru Căști Conectori Feliuta de Placare cu Coloană
200pcs/lot
Satisfactia Clientului
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Vă mulțumesc!
Caracteristici :
Refresh controler cu un nou look!
Îmbunătăți funcționalitatea controller
Culoare : Crom 4colours (disponibile )
NOTĂ : ACEASTĂ D-PAD-UL SE VA POTRIVI NUMAI OPERATORI CARE AU DEJA UN TRANSFORMAREA DPAD - NU SE VA POTRIVI ÎN VÂRSTĂ SCOICI!!
Instalare necesare (trebuie să deschidă controller pentru a instala)
Descriere :
*Această Chrome Red transformarea d-pad-ul pentru controller Xbox 360 este sigur de a oferi operatorului un proaspăt, aspect unic!
*Vă rugăm să rețineți că, în scopul de a instala această piesă, va trebui să ia în afară controlerul.

Către proprietăți

Numărul De Model:
Audio Jack
Transport gratuit :
cu numărul de urmărire
Packect De Contact:
200pcs

Produse din categorie