.

.

8SEASONS Homar Cleme Constatările Bronz Antic 21mm x 12 mm( 7/8 x 4/8),50PCs (B34168)

8SEASONS Homar Cleme Constatările Bronz Antic 21mm x 12 mm( 7/8 x 4/8),50PCs (B34168)

RON 7.78

Disponibilitate
El producto está disponible


Despre NOI
Călătoria noastră de bijuterii de alimentare de afaceri a început în 2001 , când au fost doar 2 membri in echipa noastra. Acesta protejează elementele din deteriorarea în tranzit, când se ajunge la clienti la fiecare'hand.0393 inch Culoare Bronz Antic Cantitatea Veți obține 50 de acest produs la pretul de lista Nr. Și suntem mândri de a oferi margele si bijuterii Livrările către clienții din întreaga lume. Plata este eliberat numai la noi după ce confirmați că ați primit bunurile. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu.Homar Cleme Constatările Bronz Antic 21mm x 12 mm( 7/8" x 4/8"),50 PCs Material : Zinc din aliaj de metal(Plumb și Nichel în condiții de Siguranță) Dimensiuni Aprox : 21mm x12mm( 7/8" x 4/8")
Gaura dimensiune : 2. Acum ne-am dezvoltat de la o echipa cu mai mult de 300 de angajați în Asia , Europa și America .
Feedback-Ul Și Servicii Post-Vânzare
Este de apreciat faptul că ai putea să ne lase feedback-uri pozitive dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Doar nu ezitați să ne contactați atunci când îndeplinească orice problemă, putem rezolva orice problema pentru tine. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu. -Transport Fiecare comandă este trimis folosind plic cu Bule sau multistrat cutie de carton. Doar nu ezitați să ne contactați la prima dată când îndeplinească orice problemă, avem mai mult de zece ani de experiență valoroasă în acest domeniu, ca rezultat, putem rezolva orice problema pentru tine.
-Feedback-ul este de apreciat faptul că ai putea să ne lase feedback-uri pozitive dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Acesta protejează elementele din deteriorarea în tranzit, în cazul în care se ajunge la clienti la fiecare mână.
Bine ati venit La 8 Seasons Magazin de Designer : )
- Contactați-ne
Ne puteti Contacta prin Mesaj lăsat pe comanda, pe Managerul Comercial sau prin e-Mail .
Despre Transport
Metode de plată
Simt încrezători să ne plătească prin intermediul Ali Express Escrow prin Visa , Master Card , QIWI , Western Union , și Transferuri Bancare .
Vom încerca cele mai bune noastre de a răspunde în termen de 24 de ore de timp de lucru.

Către proprietăți

Numărul De Model:
B34168
Constatările De Bijuterii Tip:
Conectori
Material:
Metal
Caracteristicile Produsului:
made in China
Articol Diametru:
0inch
Înălțime Element:
0inch
Element De Lungime:
0inch
Articol Greutate:
60.5g
Lățime Produs:
0inch
Tip De Element:
constatările de bijuterii
Nume De Brand:
8Seasons

Produse din categorie