.

.

8SEASONS Cupru Magnetic Slide Cleme de Argint Ton de Culoare 4 Rând 25mm x 10mm,5 Seturi (B30536)

8SEASONS Cupru Magnetic Slide Cleme de Argint Ton de Culoare 4 Rând 25mm x 10mm,5 Seturi (B30536)

RON 6.28

Disponibilitate
El producto está disponible


Despre Transport
Metode de plată
Simt încrezători să ne plătească prin intermediul Ali Express Escrow prin Visa , Master Card , QIWI , Western Union , și Transferuri Bancare . Acesta protejează elementele din deteriorarea în tranzit, în cazul în care se ajunge la clienti la fiecare mână. Și suntem mândri de a oferi margele si bijuterii Livrările către clienții din întreaga lume. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu. Ai încredere în noi, și orice accidente vor fi rezolvate . Încă ne amintim cât de încântat când am primit prima comanda din 2001, care ne-a motivat să prețuim fiecare comanda de la tine.0393 inch Culoare Argintiu Ton Cantitatea Vei primi 5 de acest produs la pretul de lista Nr. Doar nu ezitați să ne contactați atunci când îndeplinească orice problemă, putem rezolva orice problema pentru tine.6 mm( 1/8")
de conversie : 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0.Cupru Magnetic Slide Cleme de Argint Ton 4 Rând 25mm x 10mm,5 Seturi Material : Cupru(fără Cadmiu) Dimensiuni Aprox : 25 mm x 10 mm(1"x 3/8")
Gaura dimensiune : 1.
Despre NOI
Călătoria noastră de bijuterii de alimentare de afaceri a început în 2001 , când au fost doar 2 membri in echipa noastra.
Vom încerca cele mai bune noastre de a răspunde în termen de 24 de ore de timp de lucru. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu.

Către proprietăți

Numărul De Model:
B30536
Constatările De Bijuterii Tip:
Conectori
Material:
Metal
Caracteristicile Produsului:
made in China
Articol Diametru:
0inch
Înălțime Element:
0inch
Element De Lungime:
0inch
Articol Greutate:
11g
Lățime Produs:
0inch
Tip De Element:
constatările de bijuterii
Nume De Brand:
8Seasons

Produse din categorie