.

.

8SEASONS Comutare Cleme Dreptunghi Cupru Antic Model Sculptat 23mm x 12mm 23mm x 6mm,50 Seturi (B28379)

8SEASONS Comutare Cleme Dreptunghi Cupru Antic Model Sculptat 23mm x 12mm 23mm x 6mm,50 Seturi (B28379)

RON 6.66

Disponibilitate
El producto está disponible

0393 inch Culoare Antic Cupru Cantitatea Veți obține 50 de acest produs la pretul de lista Nr. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu. Ai încredere în noi, orice accidente vor fi rezolvate . Acesta protejează elementele din deteriorarea în tranzit, când se ajunge la clienti la fiecare'hand. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră! -Plata se simt încrezători să ne plătească prin intermediul Aliexpress Escrow prin Visa,master Card,QIWI,Wstern Uniunii,și Transferuri Bancare.
-Feedback-ul este de apreciat faptul că ai putea să ne lase feedback-uri pozitive dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Și suntem mândri de a oferi margele si bijuterii Livrările către clienții din întreaga lume. Încă ne amintim cât de încântat când am primit prima comanda din 2001, care ne-a motivat să prețuim fiecare comanda de la tine. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu.
Ambalare Detaliu
Fiecare comanda este trimis folosind plic cu Bule sau multil ayer cutie de carton . Ai încredere în noi, și orice accidente vor fi rezolvate .
Ca revenirea la posibilitatea de ai dat pentru noi, vom începe noastre de afaceri pe Aliexpress de a oferi lucruri bune și servicii de la mai mulți cumpărători și mai mult.3 mm( 1/8")
de conversie : 1 inch = 25,4 mm sau 1mm = 0. Acesta protejează elementele din deteriorarea în tranzit, în cazul în care se ajunge la clienti la fiecare mână.

Către proprietăți

Tip De Element:
constatările de bijuterii
Numărul De Model:
B28379
Element De Lungime:
0inch
Lățime Produs:
0inch
Metale De Tip:
Aliaj De Zinc
Caracteristicile Produsului:
made in China
Articol Greutate:
73g
Material:
Metal
Nume De Brand:
8Seasons
Articol Diametru:
0inch
Constatările De Bijuterii Tip:
Conectori
Înălțime Element:
0inch

Produse din categorie