.

.

300x Lupă Pentru Thread Count

300x Lupă Pentru Thread Count

RON 242.80

Disponibilitate
El producto está disponible

Vă mulțumesc foarte mult !. Cu lumina, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la mediu dim. Plata pe Aliexpress Escrow prin card de credit . Ta mai pozitiv feedback-ul este foarte apreciat.
3 : Observare a industriei electronice, circuite imprimate placa de cupru platină placa linie de bandă și de calitate. Lentilă : sticlă optică de Înaltă transparență (nici o deteriorare a ochilor). Deoarece feedback-ul dvs.
Despre transport :
1. Cu lumina, calibrare, se poate concentra, clare și precise
2. Dacă primirea coletului, vă rugăm amintiți-vă pentru a confirma primirea de noi și de a scrie un comentariu, care va fi foarte apreciat! 2.
Mai multe produse pls vă rugăm să faceți clic aici :
Foarte important !!
1, vă Rugăm să lăsați o adresă de e-mail și numărul de telefon pentru a ne facilita contactul în timp util. Noi va oferim cele mai bune servicii cu tine pentru a rezolva orice probleme. Se ia doar 30 de secunde.Industria de bijuterii, se poate observa gem modelului structurii interne, secțiunea moleculară aranjament; pe de minereu de specimen, analiza și identificarea de relicve culturale.)
Despre feedback : 1. Cu funcția de focalizare, se poate vedea mai clar decât general lupa. Despre plata : 1.
300times Lupă
Tehnica parametru
Mărire : de 300 de ori
Dimensiune : 50*23*138mm
Culoare : alb
Scala de precizie : 0,05 mm de măsurare a dimensiunii de pete de cerneală
Caracteristici :
1.Express prin DHL,Fed Ex,TNT,EMS,UPS și Singapore Post. Sau alt termen de plata : Paypal, West Union (vă rugăm să vă Rugăm să ne contactați pentru a obține cont. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru pentru noi. este foarte important pentru dezvoltarea mediului de afaceri, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi.
Dacă aveți nevoie pentru a navei prin dumneavoastră,vă rugăm să contactați cu noi.Agricultura, silvicultura, animale și specii de plante și departamentele de securitate publică de probe pentru identificare și analiză; experiment de cercetare .
Cerere De Imprimare :
1 : Industria Textilă : Observarea și analiza pe pânză de fibra din urzeală/bătătură densitate
2 : Industria de Imprimare, poate fi folosit pentru finisarea ediție, efect de culoare și franjuri de observare, măsurare precisă de ecran ochiurilor de plasă, plasă de dimensiune punct, overprinter eroare.
2, vă Rugăm să indicați valoarea declarată în vamă, dacă vă confirma comanda,
dacă nu,vom declara același lucru cu scopul de vaule.Avem livrare pachete în termen de 3~7 zile lucrătoare după ce a primit plata.

Către proprietăți

culoare:
Alb
Material:
Plastic
Dimensiune:
18*6*9
Stil:
Handheld
Cu Lumina Sau Nu:
Da
Numărul De Model:
300x
Mărire:
300x
culoare:
Alb
Mărire:
300times

Produse din categorie