.

.

Diamant pictura mozaic kituri de Broderie. croseta din piele de instrumente, pensete placa pentru manopera 0805

Diamant pictura mozaic kituri de Broderie. croseta din piele de instrumente, pensete placa pentru manopera

RON 3.40

Disponibilitate
El producto está disponible


Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi. Distanța, atunci când produsul în mâinile tale poate rid, vă rugăm să înțelegeți.mare ,mare reducere. Dacă nu sunteți mulțumit cu bunuri, vă rugăm să contactați cu noi, putem rezolva orice litigiu cu tine în loc de a prezenta feedback-ul negativ de la Aliexpress.
BINE ATI VENIT LA MAGAZINUL NOSTRU! Atenție Toate produsele ca pe un material de subiecți și este doar o pensetă farfurie apoi va vom trimite aleatoriu . Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda. Atunci când primiți produsele comandate, în 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție.Scopul nostru este satisfactia clientului! Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.
Acceptam Alipay. Vă mulțumesc foarte mult! Sperăm că vă voi da 5 stele și o bună evaluare.
De exemplu, acesta Poate fi folosit in Dormitor, Cameră de zi,Sufragerie, Baie, Toaleta, Bucatarie, Studiu, Casa, Birou, Hotel, Restaurant și Bar. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire .Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme. Dacă sunteți mulțumit cu yourgoods, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv. Nu există excepții! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
- Multi-Utilizare :
Cerință pentru interese personale, de culegere, cadouri, DIY , sau de a fi folosit ca senior decorarea casei . Transportul prin China Post Aer Înregistrat Mail pentru mai puțin de 2kg bunuri în 15-60 de zile lucrătoare, Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim. Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine.dacă doriți să en-gros,vă rugăm să ne contactați . Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Către proprietăți

Utilizarea:
Broderie
Material:
Plastic
Tip:
placa

Produse din categorie