.

.

Noi DC-DC LM2596 LED Driver Pas-jos Reglabil CC/CV Modul de Alimentare cu Energie

Noi DC-DC LM2596 LED Driver Pas-jos Reglabil CC/CV Modul de Alimentare cu Energie

RON 4.42

Disponibilitate
El producto está disponible

Reglabil continuu (1.
Tensiune de ieșire : reglabil Continuu (1. Determina float tensiune și curent de încărcare de care aveți nevoie pentru a încărca bateria și modulul de tensiune de intrare. este finalizată. Pachetul include : 1 buc X DC-DC Step-down Reglabil CC/CV Modul de Alimentare.25-30 V alegere arbitrară). Modulul de încărcare.1*3 A=0,3 a), atunci când valoarea de curent constant regulament în 2 A, apoi rândul său, lampa de curent este de 0,1 ori de debit constant (0.
Curent de ieșire maxim : 3 A, (mai mult de 15 W instala aripioare vă rog).2 V)
Regulamentul de sarcină rata : + 1%
Tensiune regulamentul rata : 0. Am luat aceste fotografii de.25-30 V regulamentul de sarcină).
Plin de temperatură : 45 c
Nu-curent de sarcină : tipic 10m A (12 V 4. Tensiune constantă module (CC, CV). Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Înțeleg că sunteți îngrijorat cu privire la eventualele costuri suplimentare pentru elemente.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Încărcare rândul său, lampa implicită curentă este de 0,1 ori de curent de încărcare (valoare actuală ). Reglabil constantă potențiometru pentru a face ca tensiunea de ieșire să plutitoare de tensiune de încărcare.Reglabil constantă potențiometru pentru a face ca tensiunea de ieșire să LED tensiunea maximă de lucru.Utilizare multimetru curent 10 A bloc de măsurare de ieșire curent de scurt-circuit, între timp ajustarea curent constant potențiometru pentru a face un curent de ieșire ajunge la predeterminat valoarea curentă.
LED-uri de curent constant de conducere utiliza metode :
1.În general,vom trimite articolele cât mai curând posibil după ce plata dvs. Determina aveți nevoie pentru a conduce CONDUS opera actuală și tensiunea maximă de lucru.Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu? Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza transport staus pe site-ul corespunzător. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,broderage taxe,drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.
Abandonarea tensiune : 2 V
Putere de ieșire : răcire Naturală 15 W
Eficienta : 92% (maximum 92% (cea mai mare tensiunea, cu atât mai mare eficiență)
Ieșire de unda : 20 M lățime de bandă (numai pentru referință)
Intrare 12 V output 5 V 3 A 60m V (MAX)
Temperatura de lucru : grad industrial (-40 c la +85 c ) de mediu (temperatura depășește 40 de grade, vă rugăm să reduceți consumul de energie, sau pentru a consolida disipa caldura).

Către proprietăți

Nume De Brand:
BGEKTOTH
Tensiunea De Ieșire:
vezi informații
Frecvența De Ieșire:
vezi informații
Curent De Ieșire:
vezi informații
Numărul De Model:
vezi informații
Putere De Ieșire:
vezi informații
Tip De Ieșire:
vezi informații
Tensiune De Intrare:
vezi informații

Produse din categorie