.

.

De Vânzare la cald 100buc/lot 10x15cm Organza Cadou de Ambalare Saci de Culoare Amestecat Bijuterii Organza Saci de Crăciun Cadouri de Nunta de Ambalare Pungi

De Vânzare la cald 100buc/lot 10x15cm Organza Cadou de Ambalare Saci de Culoare Amestecat Bijuterii Organza

RON 21.08

Disponibilitate
El producto está disponible

SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Speranță pentru înțelegere.
4) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Dacă aveți unele nevoi speciale, vă rugăm să ne contactați în primul rând.
2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.
10x15cm Organza Cadou de Ambalare Saci de Culoare Amestecat Bijuterii Organza Saci de Crăciun Cadouri de Nunta de Ambalare Pungi
Produs Materiale : Organza
Produs Cantitate : 100buc/pachet
Culoare : amestec de culoare (Pentru a aleatoare de producție, ne-am aranja doar transferurile de culoare aleatorii.
3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.)
Element de Aprox Dimensiune : 10 cm *15 cm
Element De Forma : Dreptunghi
Element de Utilizare : se Potrivesc juwellery, margele, bomboane, ambalaje, etc. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Fără ea, Vamale va returna bunurile în China .
1) Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin Fed Ex sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI . Scopul nostru este satisfactia clientului!
1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. Timp de tranzit poate varia de întârziere, în special în timpul sezonului de vacanta. Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !
Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !
Pentru Brazilia/Argentina/Chile clienții , dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CUIT, CPF sau CNPJ ). Feedback-ul este foarte important. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna pentru tine. Multumesc foarte mult.
3) va Vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.
2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.

Către proprietăți

Ocazie:
De Halloween,Petrecere de Aniversare,Petrecere,Eveniment măreț,Casa în Mișcare,de Anul Nou Chinezesc,de Absolvire,Nunta,Ziua Îndrăgostiților,Ziua copilului,Aniversare,Ziua April Fool lui,de Nunta si de Logodna,Anul Nou,Paști,ziua Recunoștinței,de Crăciun
Model:
Nici Unul,De Culoare Solidă
Numărul De Model:
10*15 cm
Numărul de Pc-uri:
100buc
is_customized:
Yes
Material:
Saci Organza

Produse din categorie