.

.

Vertical Axis Wind Turbine Generator VAWT 400W, 12/24V Seria S 12blades Lumină și Portabil Generator de Vânt Puternic și Liniștit

Vertical Axis Wind Turbine Generator VAWT 400W, 12/24V Seria S 12blades Lumină și Portabil Generator de Vânt

RON 940.00

Disponibilitate
El producto está disponible

coeficientul de
2. Ar trebui să fie necesară, de înlocuire este mai puțin costisitoare și mai simplu, ca cutia de viteze este ușor accesibile de la nivelul solului.
7 : VAWTs poate fi instalat pe o fermă eoliană de mai jos existente HAWTs; acest lucru va îmbunătăți eficiența (putere) existente fermă. 360 De Grade Vânt Disponibile
Turbine eoliene verticale nu au nevoie pentru a urmări de vânt.
VAWTs oferă o serie de avantaje față de orizontală tradiționale-axis wind turbine (HAWTs) !
1 : sunt omni-direcțional și nu aveți nevoie pentru a urmări de vânt. Este potrivit pentru a decora drum sau acoperiș. Fără lame lungi, cu turbine eoliene verticale se pot adapta cu ușurință la toate tipurile de mediu.
4 : VAWTs (4 Navitas), se poate utiliza o gramada șurub de fundație, care să permită o reducere mare în carbon costul de instalare, precum și o reducere în transportul rutier de beton în timpul instalării. Design Frumos
Turbine eoliene verticale este proiectat cu o curbă frumoasă. Vă rugăm să verificați imaginea de mai jos pentru a obține o idee de mai sus. Acest lucru le face mult mai fiabile din cauza lor nu necesită un mecanism complex și motoare de girație rotor și pas lamele. Vă rugăm să ia în considerare., vă rugăm să rândul său noastre Axa Orizontală turbine Eoliene. Aplicarea Pe Scară Largă
Mult mai puțin limitare pentru turbine eoliene verticale instalarea. Datorită îmbunătățirii tehnice și de performanță, aspectul produsului din fiecare lot poate că nu pot fi păstrate aceleași ca și această fotografie, dar nu va observa cumpărător înainte de expediere.
5 : VAWT aripi de tip Darrieus o coardă constantă și deci sunt mai ușor decât pentru fabricarea de lame de BUNĂ, care au o mult mai complexă formă și structură. Greutate 16 KG 16. Ei bine instalate turbine eoliene este cu atât mai mare dimensiune ambalare. Motor si cutie de viteze eșecuri, în general, creșterea costurilor operaționale și de întreținere de BUNĂ eoliene, atât pe și off-shore.5 m/s 13m/s 13m/s în condiții de Siguranță viteza vântului 45m/s 45m/s 45m/s 45m/s 45m/s 45m/s Greutate Neta 13 KG 13.
3 : VAWTs nu aveți nevoie pentru a urmări windto produce energie deoarece acestea sunt omnidirectional; orice susținut ineficiențele sunt în fapt anulată de VAWT este capacitatea de a profita de turbulent și vânt în rafale.
2 : cutia de viteze a VAWT durează mult mai puțin oboseală decât de BUNĂ.
De cercetare de la Caltech au demonstrat, de asemenea, că o atent proiectat eolian folosind VAWTs poate avea o putere de ieșire de zece ori, de o BUNĂ eolian de aceeași dimensiune.

Către proprietăți

Tensiune:
12V, 24V
Nume De Brand:
MARTE ROCK
Tip:
Generator De Energie Eoliană
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
VA400M12S
Motor Structura:
Axa Verticală
Putere nominală:
400W
Putere Max:
430W
Tensiune Nominală:
12/24V
Start-up-viteza vântului:
1.3 M/S
Viteza vantului nominala :
12 M/S
Motor (generator) :
Trei faze generator maglev
Materialul Lama:
Aliaj de aluminiu

Produse din categorie