.

.

FUWAYDA Impermeabil Mașinii vedere din față Parcare Camera SONY 4.3 Inch LCD Monitor Pentru Inversarea de Rezervă Pentru Mitsubishi Outlander2007-2010

FUWAYDA Impermeabil Mașinii vedere din față Parcare Camera SONY 4.3 Inch LCD Monitor Pentru Inversarea de Rezervă

RON 123.98

Disponibilitate
El producto está disponible

Conectați built-in de inmatriculare lumina de la camera pentru a în cazul în care stocul de înmatriculare lumina a fost conectat pentru a obține puterea de a Conecta modulul wireless (emițător) la aparatul de fotografiat prin intermediul a două cabluri galben - mufa de ieșire AV și negru priza de putere a Conecta modulul wireless (transmitator) să reverse lumina de masina ta pentru a obține putere - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ Conecta modulul wireless (receptor) de la masina ta monitor galben - mufa pentru intrare AV.
ne străduim pentru a îmbunătăți pe noi înșine în termeni de serviciu, calitate, aprovizionare, etc.
La primirea elemente, va vom returna imediat. Reparatii camera unde stocul de înmatriculare lumina a fost. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.4 GHz wireless module, nu este nevoie pentru a transforma cablu video în interiorul autoturism munca, ușor de instalat SONY CCD camera este mare, clar, de calitate mai bună decât cele Colorate CMOS și CMD și CCD. Acest aparat foto va înlocui luminile numărului de înmatriculare. Emițător /receptor de cablu : 1.
***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.Asigurați-vă că dimensiunea de produsul nostru ca aproape la fel ca masina ta e de lumină de inmatriculare. În diferite țări, chiar și pentru același stil de mașină dimensiunea de înmatriculare de lumină pot fi diferite.5 m
Pachetul Inclus : 1 x 4.Materialul carcasei : plastic ABS de 2.Contrast : 350 : 1 5. Ar fi extrem de apreciat dacă ai putea să ne lăsați un feedback bun de 5 stele, care va fi o mare încurajare pentru noi. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.
Masina speciala vedere Frontală Inversă Backup SONY CCD CIP Camera pentru
Benz Vito Viano a B C E G GL SLK GLK, SL R
GLA CL CLA AMG
waterrproof noapte visision 170 unghi lentilă
Vă rugăm să luați notă de mai jos : Pentru a fi în siguranță, vă Rugăm să observați dimensiunea pe imagine inainte de a cumpara. Conectați modulul wireless (receptor) la bateria masinii sau de la bricheta pentru a obține putere - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ, Veți vedea imagini atunci când auto revers.Monitor dimensiune pliată : 5.
Garanție Și Întreținere :
Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție.AV Semnal de detectare automată power on/off 10.
Vă rugăm să ne lăsați un feedback bun în cazul în care elementul a primit în stare bună;
Pentru Cumpărătorii care nu este satisfăcătoare, cu Experiența dumneavoastră de cumpărături, puteți oricând să ne contactați înainte de ai plecat rezultatul feedback-ul;fiecare problemă ar putea fi rezolvat printr-o bună comunicare între ambele părți.

Către proprietăți

Linia Directoare:
No
Nume De Brand:
FUWAYDA
Material Lentile:
Plastic + Sticla
Tip De Material:
ABS
Fir sau Wireless:
Wireless
Shell Material:
Plastic
Dimensiune camera:
42mm*34mm*43mm
Monitoer:
Pliabil
Nume Culoare:
Negru

Produse din categorie