.

.

FUWAYDA wireless mașinii vedere din față foto SONY Logo-ul auto pentru marca Mercedes Benz Vito Viano a B C E G GL SLK GLK, SL R GLA CL CLA AMG

FUWAYDA wireless mașinii vedere din față foto SONY Logo-ul auto pentru marca Mercedes Benz Vito Viano a B C

RON 70.00

Disponibilitate
El producto está disponible

Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.4 GHz wireless module, nu este nevoie pentru a transforma cablu video în interiorul autoturism munca, ușor de instalat
Principalele Caracteristici de Înaltă Clar,Viziune de Noapte,Dovada de Apă, din material Plastic. Putere : DC 12 V 8. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți sigur.4 GHz transmițător/receptor set ( Vehicul voltage12 Volt) 4.(În cele mai multe cazuri, cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.
***** Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.4 Ghz Transmițător
1x 2,4 Ghz Receptor
Metoda de instalare scoate stoc de inmatriculare lumina de la spate de masina ta. Emițător /receptor de cablu : 1. Veți vedea imagini atunci când mașina este în schimbare invers.0 Vp-p,75Ω Obturator Electronic : 1/60(NTSC)-1/10000 S, 1/50(PAL)-1/10000 S raport S/N : Mai Mult de 48db Lentila Unghi : 170 Grade rezistent la apa Clasa : Ip 68 Temperatura de Operare : -20°C+80°C, RH95% Temperatura de Depozitare : -30°C+80°C Putere de Lucru (DCV) : 12 V consum de Curent : 90m A Max Video emițător și receptor 1. De lucru gama : Până la aproximativ 50m (gol) 5. Tot ce ai nevoie este un ecran și video port de intrare. Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.5 m SONY CCD CAMERA AUTO
Pachet :
1 x Vedere din față SONY CCD
1x 2. AGC : Auto BLC : Auto Balans de Alb : Auto Video de Culoare : Colorat Efectiv de Pixeli : 728x512 Rezolutie : 520 TV linii (Normal CMOS/CCD/CMD camera este de 420 Linii TV) Ieșire Video : 1. O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client ce putem mai bine. Conectați cablul video de la camera la prelungitor.
Feedback-ul :
Vă rugăm să ne lăsați un feedback bun în cazul în care elementul a primit în stare bună;
Pentru Cumpărătorii care nu este satisfăcătoare, cu Experiența dumneavoastră de cumpărături, puteți oricând să ne contactați înainte de ai plecat rezultatul feedback-ul;fiecare problemă ar putea fi rezolvat printr-o bună comunicare între ambele părți.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresa de returnare, și scrie "cadou" pe detalii livrare foaie.170 grade unghi de vizualizare,foarte mici,și ușor pentru a instala.
Garanție Și Întreținere :
Noi oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție.
Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

Către proprietăți

Material Lentile:
Plastic + Sticla
Fir sau Wireless:
Wireless
Tipul De Alarmă:
Sisteme De Alarma,Accesorii,Vehicul De Rezervă Camere,De La Distanță Inceput
Shell Material:
Plastic
Lungimea de Cablu Video:
6M
Tip De Material:
ABS
Nume De Brand:
FUWAYDA
Dimensiune camera:
83.5 mm * 43 mm
Wireless:
Da
Producatorul Auto:
Mercedes-Benz
Nume Culoare:
Negru

Produse din categorie