.

.

De înaltă Calitate, Sac de aparat de Fotografiat DV Camera Video camera Video de Caz pentru Panasonic X920M WXF991 WXF990M WX970M VX980 V770M TM300 TM700 HS900

De înaltă Calitate, Sac de aparat de Fotografiat DV Camera Video camera Video de Caz pentru Panasonic X920M

RON 45.98

Disponibilitate
El producto está disponible

Ne va livra comanda dvs.
Suficient spațiu și buzunare pentru a stoca accesorii , de exemplu : filtre, baterie, incarcator, carduri de memorie, cabluri, Twin-Lens etc. Ne trimite comenzi prin intermediul Aliexpress Standard de Transport maritim, China Post Aer Înregistrat Mail și e Packet, puteți vedea informațiile de logistică din pachetul tău. Vom alege pachete diferite în funcție de produse, pentru a vă asigura că sunt pe deplin protejate în livrare.Vă rugăm să măsoare camera pentru a asigurați-vă că dimensiunea de dimensiunea Camerei Caz se potrivi aparat de fotografiat înainte de licitare. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Noi/Hot Geanta Foto DSLR Pentru Pentax PK K50 K30 K70 K3 II K5 II KR KX KS2 K1 Geantă de Umăr Pentax 645 Z K-S2 S1 K-3 K3 II 645 Z XG-1. Multumesc!!! Produsele noastre sunt de marcă și calitatea sunt foarte bune.
Material : Nylon - Culoare : Negru - Greutate : 600g
Dimensiuni : Exterior dimensiune (Lx Wx H) : 25. Vom lucra cu tine pentru a rezolva problemele. Cu toate acestea, dacă produsul este din păcate defecte atunci când primiți, vă rugăm să ne contactați imediat.

Către proprietăți

Material:
Nailon
Pachet:
Da
Nume De Brand:
HuWANG
Numărul De Model:
Camera Video DV Caz
Tip:
Sac Moale
Tip Accesorii:
Saci De Umăr

Produse din categorie