.

.

Incarcator Auto USB Extins Bricheta Conector de Alimentare cu LED-uri pentru Lada kalina granta priora niva largus samara vesta 2107 2109

Incarcator Auto USB Extins Bricheta Conector de Alimentare cu LED-uri pentru Lada kalina granta priora niva

RON 55.76

Disponibilitate
El producto está disponible

În caz contrar, noi nu suntem responsabili pentru nelivrare cauzate de informații lipsă. Și, dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. este foarte important pentru noi, vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc atât de mult ! 2. Logistica mai repede decât economia. Oferim rambursare completă,dacă produsul are probleme de calitate Că nu se poate folosi. Prețul de achiziție este mai mic decât $ 5 produse Noi ia (China Post Obișnuit Pachet Mic Plus) și ( : serviciile de Finlanda Economie) economice logistica, nici o destinație de urmărire informații, dar, de asemenea, pentru a asigura produsul ajunge. Vă mulțumesc! Va garantam risc zero experiență de cumpărare aici.taxe suplimentare sau taxe vamale sunt cumparatori responsabilitate. Când aveți orice întrebări sau întrebări,vă rugăm să nu ezitati sa ne contactati,va Vom raspunde în curând. Așteptat de imbatranire 1) normal : 16-35 zile pentru a ajunge la destinație 2) caz Special : 35-60 de zile pentru a ajunge destinație, circumstanțe speciale includ : concediu, modificări de politică, și alte zone îndepărtate. Pot exista erori de măsurare manual. - - Feedback : satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. 7) Daca sunteti din Arabia Saudită, vă rugăm să ne PO box numărul și trimiteți-ne o copie a cardului de IDENTITATE.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Logistica de interogare site-ul : http : //www.Toate elementele noastre sunt simple de ambalare, fără dulapuri cu amănuntul. Plata de mai mult de $ 5 produse Noi ia (China Post Aer Înregistrat Mail) și ( : Serviciile Finlanda) și (Ali Express de Transport maritim Standard) standard de logistică. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.
1 )prețul Nostru nu include orice taxe vamale sau Fiscale.Prin urmare,Feedback-ul Dvs.Fotografie arată pe magazinul nostru sunt de bază produsul adevărat,pentru că de la alt monitor si luminozitate,ar putea exista unele mici diferențe de culoare.Cumpărător rus să Acorde o Atenție : vă Rugăm să oferi receptorului numele complet în ordine.net/zh-cn și //global. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme cu cele mai bune servicii pentru clienți. 6), atunci când aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați înainte de orice tip de feedback pe site-ul nostru.

Către proprietăți

Caracteristici Speciale:
LED Tensiune de detectare
Afară De Putere:
80W
Tip De Material:
ABS
Nume De Brand:
Arsmundi
Numele Modelului:
2018
Interfață:
USB2.0
Articol Greutate:
55g
Tensiune:
12V
Element Dimensiune:
10cm
Tip De Element:
Cabluri, Adaptoare & Prize

Produse din categorie