.

.

pentru Honda Odyssey 2004- gel de Siliciu tabloul de Bord Masina Pad Instrument Platforma Birou Evita Lumina Rogojini Acoperi Sticke

pentru Honda Odyssey 2004- gel de Siliciu tabloul de Bord Masina Pad Instrument Platforma Birou Evita Lumina

RON 50.00

Disponibilitate
El producto está disponible

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Am expediat în întreaga Lume, cu excepția Unor zone izolate. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de O zi lucrătoare. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. 12 luni Garanție de Producător. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Acceptam Alipay,. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Scopul nostru este satisfactia clientului!
5. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Cumpara cu incredere!
2. Dacă can抰checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile. Garanție :
1. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la licitația de pe și de a câștiga această licitație!
. Politici :
1. Este imposibil de a adresa
probleme dacă nu știm despre ele!
3. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs.
Vești bune :
Dragul meu prieten ,trebuie Doar să cumpere acest produs, veți obține 1set "de aluminiu, roata de la mașină, aer capace , trimite opri și anume, vă rog să nu ratați această oportunitate!
Vă rugăm să asigurați-vă că tabloul de bord la fel ca în fotografie. dacă nu, vă rugăm să conectați mine
Instalați efect pentru cumpărător
Transport
1. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail si va vom raspunde la tine, ca
de curând posibil. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând
posibil cu un răspuns.

Către proprietăți

Dimensiune:
black edge, red edge
Nume De Brand:
FVL
Tip:
Adeziv Sticker
design:
Transformatoare De Design
Model:
Alte
Autocolant De Plasament:
Interne
Numele Modelului:
3D Autocolant
Element De Lungime:
0m
Lățime Produs:
0m
Înălțime Element:
0m
Articol Diametru:
0inch
is_customized:
Yes
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Tip De Autocolant:
Autocolante Creative
Tip De Element:
Autocolante
Tip De Material:
Gel de siliciu și fibre de Nailon
categorie:
autocolant mats
culoare:
margine roșie și neagră de marginea
Model de masina:
pentru Honda Odyssey 2004-2016
An:
2004-2016
notă:
pentru unitate de dreapta și stânga de volan.

Produse din categorie