.

.

3D Cool Craniu Schelet de Metal Masina de Motociclete Autocolant Eticheta Craniu Emblema, Insigna Motocicleta de Styling Auto Autocolante, Decal Accesorii

3D Cool Craniu Schelet de Metal Masina de Motociclete Autocolant Eticheta Craniu Emblema, Insigna Motocicleta

RON 5.98

Disponibilitate
El producto está disponible


Dacă elementul Defect după 3 Luni,Cumpărătorii pot încă să-l trimită înapoi,va Vom contacta furnizori sau Fabrică pentru Garanție. Timpul de livrare
Statele Unite Ale Americii
8-15 zile lucrătoare
Marea Britanie / Australia
10-21 zile lucrătoare
Canada /Europa
În mod normal, 15-25 de zile lucrătoare.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).
Brazilia / America De Sud/Rusia
În mod normal, de 15-30 de zile lucrătoare. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Dar uneori este nevoie de până la 45 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi. Cumpărătorul are responsabilitatea pentru toate returnare, inclusiv DOA sau defecte reveni.
Toate element Vine cu Bază 3 Luni Vânzătorii de Garanție,în cazul în care elementul defect în 3 Luni,Vom oferi înlocuire withour Încărcător suplimentar(inclusiv taxa de transport maritim), După ce vom Primi elementul Defect.
Asia De Sud Și Orientul Mijlociu
În mod normal, 15-25 de zile lucrătoare. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele! 1.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
Dacă elementul DOA(Dead de Sosire),Cumpărătorii Pot returna in 14 Zile,Vom Înlocui cu element Nou după ce vom primi DOA element. Dar uneori este nevoie de până la 30 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Timpul de livrare este de mentionat ca mai jos :
Tara
Aprox. Dar uneori este nevoie de până la 30 de zile din cauza Obiceiul de Inspecție.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Toate articolele pot fi returnate pentru schimb numai.
Descriere : de Brand Nou 3 D Aliaj de Zinc Craniu de Metal Auto-Styling Autocolante Rece Motocicleta, Camion Insigna Emblema Coada Decal Motocicleta Accesorii Caracteristici : 3 D zinc din aliaj de metal de design, moda si rezistent la apa, face mașina și motocicleta mai rece Dimensiune : Aproximativ 5,8 cm * 4 cm de Ambalare : 1 bucată 3 D metal skull motorbike autocolant
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da neutru sau neative feedback-ul, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Către proprietăți

Tip De Element:
Autocolante
Articol Diametru:
0cm
Model:
Faimosul Brand
Tip:
Aluminiu Autocolant
Tip De Autocolant:
Caroserie
Element De Lungime:
0cm
Nume De Brand:
LLLOPM
design:
cuvinte
Înălțime Element:
0cm
Ambalare:
Nu Este Ambalat
Tip De Material:
Din Oțel Inoxidabil
Lățime Produs:
0cm
Numele Modelului:
3d autocolant auto
categorie:
3D
Autocolant De Plasament:
Întregul Corp
is_customized:
Yes

Produse din categorie