.

.

Transport gratuit KYOSHO MP 7.5 KANAI 2 Rc Car Kituri de Rulment

Transport gratuit KYOSHO MP 7.5 KANAI 2 Rc Car Kituri de Rulment

RON 39.76

Disponibilitate
El producto está disponible


Rc Car & Truck Rulment Kituri
3 RACING
O-TECH
BOLINK
Elicopter Rc Rulment Kituri
ALINIAȚI HELIS TREX 600
LAMA HELIS 350 QX
SECOLUL RADICAL
Rc Model De Upgrade
| | | |
Element Descriere :
KYOSHO MP 7.5 KANAI 2 (INFERNO)
CAUCIUC RULMENT KIT
Nostru KYOSHO Rulment Kituri sunt realizate din material durabil de cauciuc de etanșare,Duritate și extra buna Inele de Otel,Diamant Lustruit Bile,Lumina Protecție Lubrifiate.Pentru a asigura excllent de performanță.Rulment Kituri au cea mai mică rezistență.
KYOSHO MP 7.5 KANAI 2 (INFERNO) : COD RULMENT STABILEȘTE CANTITATEA T-PIESE RK2 M0201 MR105-2 RS(5 X10 X4) 2 RK2 M020 2 688-2 RS(8 X16 X5) 18 24 R K2 M020 R MR106-2 RS(6 X10 X3) 4
Sunteți de cumpărare poartă enumerate mai sus. În multe cazuri rulment dimensiuni se poate schimba în funcție de model și data la care a fost fabricat, precum și diferite hop-up-uri care le-ați instalat.
Vă rugăm să verificați R/C inainte de a comanda pentru a face sigur că veți obține toate corectă a rulmenților. Vom încerca să păstreze kituri actualizate cât mai bine putem. Dacă găsiți o variație sau o greșeală într-kituri noastre,vă rugăm să ne contactați, astfel încât să putem privi în ea. Vă mulțumim pentru a face upgrade.
Introducerea :
Ca un producător cu experiență,Ne-am angajat pentru a face de înaltă calitate miniatură set de rulment pentru toate tipurile de R/c Autoturisme,Camioane,Elicoptere și Avioane,producem si stoc populare rc rulment kituri ambalate, de asemenea, kituri de rulment în funcție de clienții'design.
Ambalaj :
Kituri noastre vin complet cu amănuntul ambalată și vid sigilate cu rc kituri numele. Dacă ai nevoie de speciale de ambalare,vă Rugăm să ne e-mail desen imagini.
Oferă personalizate de ambalare :
Transport :
Bunurile vor becollected prin curier în termen de 2-5 zile lucrătoare după plata confirmat de Escrow.
De asemenea, putem trimite goodsby freight prepaid vi DHL,UPS,FEDEX,TNT,EMSetc.Vă rugăm să cloose express companie din magazinul nostru.
Plata :
Pentru comenzi mici vom folosi Escrow numai.
Dacă aveți mare pentru mai mult de vă rugăm să contactați-ne pentru a cere o reducere și de a lua alte modului de plată,În scopul de a păstra mai mici taxa de afaceri.
OBSERVAȚII : vă Rugăm să rețineți că imaginea afișată poate să nu fie de elementul real. Verificați dacă dimensiunea ca pe rc kituri de nume și o descriere..

Către proprietăți

Material:
Oțel
Nume De Brand:
FREERUN
Numărul De Model:
681-6800
Rugozitatea Suprafeței:
Ra 0.05
Acoperiri:
Oțel
Structura:
Deep Groove Ball
Precizie Evaluare:
ABEC-3
Cusca/Fixare tip:
Coroana de retinere sau Panglica de Fixare
ROHS:
Ne sunt conforme 100% cu UE, Directivele RoHS și WEEE
Ulei Lubrifiere:
Shell Oil#12 și SRL Unsa
Inele De Material:
Oțel Crom
mingea material:
Din Oțel Inoxidabil
Calitate-standard de bile:
G10 ca DIN 5401, ISO 3 290
Tip:
Mingea
Numărul de Rând:
Singur rând
Structura:
Deep Groove

Produse din categorie